Film / seriál

Návrat domov

Rodinný film Návrat domov
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na Skylink Live TV Sledovať

Videá s roztomilými psami sú na internete hit, dáva teda vlastne zmysel, že časom dostali aj svoju celovečernú podobu. Ak ste psičkári, je celkom jasné, že to budete chcieť vidieť. Aj milovníci mačiek by si to však mohli užiť.

Je to totiž doják, príbeh malého šteňaťa, ktoré bolo adoptované z útulku. Jeho pán Lucas ho samozrejme miluje tak bezhranične, ako to len psičkári vedia a šteňa mu lásku opláca vernosťou, ktorú zas vedia len psy. Kvôli nešťastnej náhode sa však jedného dňa šteňa stratí a ocitne sa šesťsto kilometrov ďaleko od domova. Fenku tak čaká dlhá, predlhá cesta späť, plná dobrodružstva a náhod, do tuhého ide samozrejme hneď niekoľkokrát a slzy si budete utierať po celý čas. Malý psík vo veľkom svete časom vyrastá a domov sa tak vracia ako vetrom ošľahaný mazák. Pretože happy end je v týchto filmoch takmer povinnosť. Film je na motívy knihy W. Brucea Camerona, ktorý písal aj scenár, čo sľubuje prepracovaný a detailný príbeh. Ak máte doma psa, pravdepodobne sa bude chcieť pozerať s vami.

Návrat domov

Film / seriál
Hodnotenie FDB 68,3 %
Foto HBO

Réžia Charles Martin Smith

Obsadenie Ashley Judd, Edward James Olmos, Alexandra Shipp, Wes Studi, Barry Watson, Chris Bauer, Farrah Aviva

Dĺžka 92 min.

Rok 2019

HBO streda 29. 7. Moj TV program Satelitná televízia: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televízia: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC