Film / seriál

Miss Sloane

Miss Sloane
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na Skylink Live TV Sledovať

Ryšavá kráska Jessica Chastain v  politickom thrilleri, ktorý divákov zavedie do pozadia vrcholového lobizmu, v  ktorého nemilosrdnom a  dravom prostredí prežijú len tí s  najostrejšími lakťami a  s  minimom emócií.

A presne taká je aj Elizabeth Sloane, chladnokrvná mrcha, ktorá má nielen bystrý mozog a veľmi drzú pusu, ale aj dlhé prsty, a preto je najvyhľadávanejšou lobistkou v celom Washingtone. Je známa svojimi výsledkami a túžbou zvíťaziť za každú cenu a neváha pre to použiť akékoľvek prostriedky. Jej rozhodnutie viesť boj za obmedzenie držby zbraní je ale tŕňom v oku jej najväčšiemu oponentovi v odbore a Elizabeth zisťuje, že víťazstvo ju v tomto prípade môže prísť veľmi draho. Za jej rivalom totiž stoja milovníci zbraní, ktorí neváhajú vytiahnuť z rukáva tie najväčšie tromfy. Dokáže byť Elizabeth o krok napred? Film, za ktorým stojí režisér John Madden (Dôkaz, Zamilovaný Shakespeare), má síce 132 minút, dlhá stopáž by vás ale rozhodne nemala odradiť.

Miss Sloane

Film / seriál
Hodnotenie FDB 70 %
Foto HBO

Réžia John Madden

Obsadenie Jessica Chastain, Mark Strong, Gugu Mbatha-Raw, Alison Pill, Michael Stuhlbarg, Jake Lacy, Christine Baranski

Dĺžka 132 min.

Rok 2016

HBO sobota 16. 9. Moj TV program Satelitná televízia: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televízia: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC