Film / seriál

Kruhy

Kruhy
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na Skylink Live TV Sledovať

Pred pätnástimi rokmi prišiel do kín horor o  tajomnej videokazete, ktorej pozretie prináša presne týždeň nato smrť. Dnes už kultový film so záporáčkou Samarou desil divákov po celom svete. Pomstychtivé dievča zo studne si ale rozhodne ešte nevybavilo všetky účty.

Kruh Gora Verbinskeho z roku 2002 desil minimom krvi, šialenou zápletkou a husiu kožu naháňajúcimi zábermi. Tohtoročný film španielskeho režiséra F. Javiera Gutiérreza ide v jeho stopách, a to aj čo sa deja týka. Kruhy sú totiž pokračovaním Kruhu a ich príbeh sa odohráva trinásť rokov po jeho konci. Aj tu sa objavuje vraždiaca videokazeta, historke o jej smrtiacich účinkoch ale málokto verí a je považovaná skôr za báchorku k ohňu. Študentka Julie však vie, že niečo nehrá, jej priateľ totiž video videl a odvtedy sa chová divne. Dievča sa nakoniec rozhodne na zostrih tiež pozrieť, čím si vyslúži hrozbu smrťou, pred ktorou ju môže zachrániť jedine zašifrovaný odkaz dievčaťa zo studne Samary. V hlavných úlohách Johnny Galecki, Matilda Anna Ingrid Lutz a Alex Roe.

Kruhy

Film / seriál
Hodnotenie FDB 52,6 %
Foto HBO

Réžia F. Javier Gutiérrez

Obsadenie Aimee Teegarden, Johnny Galecki, Zach Roerig, Alex Roe, Surely Alvelo, Brandon Larracuente, Andrea Powell

Dĺžka 102 min.

Rok 2017

HBO sobota 30. 9. Moj TV program Satelitná televízia: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televízia: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC