Film / seriál

In Search of Fellini

In Search of Fellini
Skylink Live TV

Sledujte na HBO3 na Skylink Live TV Sledovať

Možno aj vy máte film či knihu, ktoré vám navždy zmenili život a pohľad naň. Dvadsaťročná Lucy sa takto zamiluje do filmu Cesta Federica Felliniho a jeho hĺbka ju donúti vyraziť po stopách slávneho režiséra až do jeho domovského Talianska.

Lucy Cunninghamová žije vo svojich dvadsiatich rokoch neuveriteľne nudný život. Jedinou kamarátkou je jej ochranárska matka, chlapcov videla maximálne z rýchlika a najďalej vyrazila možno do miestneho obchodu. Teraz však cíti, že je načase dospieť. Vyrazí teda na prvý pracovný pohovor do Clevelandu, namiesto vysnívanej pozície však na tunajšom filmovom festivale objaví magickú tvorbu slávneho Federica Felliniho. Tá ju nadchne natoľko, že opustí všetko, čo doteraz poznala, a vydá sa po stopách talianskeho režiséra do jeho domoviny. Snová cesta pretkaná Felliniho tvorbou otvorí v dievčati doteraz netušené stránky duše a schopnosť otvoriť sa tajomstvám, ktoré bublali pod povrchom. In Search of Fellini je celovečernou režisérskou premiérou talentovaného Juhoafričana Tarona Lextona.

In Search of Fellini

Film / seriál
Hodnotenie FDB 66,7 %
Foto HBO3

Réžia Taron Lexton

Obsadenie Ksenia Solo, Maria Bello, Beth Riesgraf, Mary Lynn Rajskub, Barbara Bouchet, Andrea Osvárt, David O'Donnell

Dĺžka 99 min.

Rok 2017

HBO3 streda 11. 4. Moj TV program Satelitná televízia: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televízia: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC