Film / seriál

Downhill

Americká komédia Downhill
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na Skylink Live TV Sledovať

Rodinná dovolenka na horách, nečakaná lavína, manžel, ktorý namiesto toho, aby chránil rodinu, chytí mobil a zdrhá zachrániť sa.

Lenže to nie je lavína, len strašidelný, ale neškodný oblak snehu. Dovolenka teda pokračuje, ale je trochu zakalená tým, že manžel je teraz považovaný za podlého muža, ktorému ide predovšetkým o seba. A o jeho telefón. Manželka ho neznáša, deti sa ho boja a on sa chudák snaží vysvetliť, že neutekal zachrániť sa, ale privolať pomoc. Hrá v tom Will Ferrell, je to komédia a podľa všetkého podarená. Ferrellovi to z nejakého dôvodu najviac sekne, keď ho ľudia nemajú radi a on sa pred nimi musí obhajovať – pre tieto úlohy bol skrátka zrodený. Posúďte sami. V ten čas vianočný budete mať určite náladu na klasické vianočné filmy. Tento do tej kategórie spadá, ale rozhodne nejde o klasickú štedrovečernú rozprávku. Je to film o rodinnej katastrofe, ktorý sa medzi záplavou milých a neškodných príbehov bude pekne vynímať, a hneď tak na neho nezabudnete.

Downhill

Film / seriál
Foto HBO

Réžia Nat Faxon, Jim Rash

Obsadenie Julia Louis-Dreyfus, Will Ferrell, Miranda Otto, Zoe Chao, Zach Woods, Kristofer Hivju, Alex Macqueen

Dĺžka 85 min.

Rok 2020

HBO nedeľa 20. 12. Moj TV program Satelitná televízia: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televízia: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC