Film / seriál

Debbina 8

Debbina 8
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na Skylink Live TV Sledovať

Aj napriek tomu, že má film Debbina 8 prevažne ženské obsadenie, nejedná sa o typické dielo pre ženy. Príjemnú odpočinkovú komédiu, kde sa partia žien snaží ukradnúť náhrdelník počas veľkej módnej akcie, si totiž môže užiť každý.

Hoci sa jedná o voľné pokračovanie série o poznanie úspešnejších filmov o Dannyho parťákoch, prináša Debbie príjemné predstavenie a je stále veľmi slušným zástupcom z kategórie takzvaných „heist movies“. Štandardne väčšinou ide o filmy, ktoré opisujú príbeh skupiny šarmantných lupičov, ktorí sa pokúšajú zvládnuť lúpež storočia. V prípade Debbinej 8 sa do centra diania dostáva sestra Dannyho z pôvodnej série a jej priateľky, ktoré po vzore svojich predchodcov plánujú tú najšialenejšiu lúpež v dejinách ľudstva. Tá sa im môže podariť len ak im vyjde zamotaný plán plný úskokov, klamov a tajností. Aj napriek tomu, že sa jedná o veľmi voľné nadviazanie na pôvodnú sériu, film sa snaží dodržať, rovnaký štýl humoru, zápletky aj rozuzlenia. Je preto možné s istotou tvrdiť, že si tento film svojich fanúšikov nájde vždy.

Debbina 8

Film / seriál
Hodnotenie FDB 65,4 %
Foto HBO

Réžia Gary Ross

Obsadenie Olivia Munn, Richard Armitage, Dakota Fanning, Rihanna, Cate Blanchett, Matt Damon, Anne Hathaway

Dĺžka 110 min.

Rok 2018

HBO sobota 14. 9. Moj TV program Satelitná televízia: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televízia: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC