Film / seriál

Artemis Fowl

Rodinný film Artemis Fowl
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na Skylink Live TV Sledovať

Kým mainstream vyrastal na príbehu Harryho Pottera, chlapca, ktorý bol pozvaný do čarovného sveta, iní vyrastali na Artemisovi Fowlovi, chlapcovi, ktorý sa do čarovného sveta prebúral sám s pomocou svojho geniálneho mozgu.

Nedostal žiadny nezaslúžený list z Rokfortu. Veril, že existuje alternatívny svet kúziel a našiel ho. Vybavený ostrými lakťami, ostrým jazykom a miliardami zdedenými po otcovi ukradne škriatkom zlato a prelomí magický systém starší ako ľudstvo samo. A po večnosti je tu táto knižná sága od Eoina Colfera vo filmovej podobe – projekt, po ktorého filmovom spracovaní volali (dnes už odrastení) fanúšikovia skoro dvadsať rokov. Epické predstavenie od Disney chce konkurovať Narnii, Potterovi, Súmraku a podobným projektom. Podarí sa? Majú na svojej strane hviezdny štáb ako pred kamerou, tak za ňou. Stoja proti nim však recenzenti z radov profesionálov i obyčajných divákov, ktorí tvrdia, že sa namiesto mystického sveta dočkali pôsobivého remaku Špiónov v akcii. Rozseknúť to musíte vy.

Artemis Fowl

Film / seriál
Hodnotenie FDB 50 %
Foto HBO

Réžia Kenneth Branagh

Obsadenie Hong Chau, Miranda Raison, Judi Dench, Josh Gad, Nonso Anozie, Adrian Scarborough, Simone Kirby

Dĺžka 95 min.

Rok 2020

HBO pondelok 24. 8. Moj TV program Satelitná televízia: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televízia: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC