Film / seriál

22 Jump Street: Opakovanie je matka „srandovnosti“

22 Jump Street
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na Skylink Live TV Sledovať

Nie moc schopní policajti Channing Tatum a Jonah Hill dospeli. Tentoraz blbnú v prestrojení na vysokej.

Dve najlepšie komédie roku 2014 natočili dvaja ľudia. Tí istí dvaja ľudia. Autorská dvojica scenáristov a režisérov Phil Lord a Chris Miller to vďaka hitu Everything is Awesome z animovaného Lego príbehu dotiahli až na Oscary, ale, že všetko je úžasné, platí aj pre policajtskú patáliu 22 Jump Street.  
Ich pokračovanie revitalizovanej filmovej verzie zabudnutého seriálu z 80. rokov, ktorý urobil z Johnnyho Deppa mladú televíznu hviezdu, sa na nič nehrá. Úvodná akčná scéna sa síce odvážne tvári, že toto dobrodružstvo neschopných policajtov Jenka (Channing Tatum) a Schimdta (Jonah Hill) bude temnejšie, ale to netrvá dlho.  
21 Jump Street bol hit a jeho hrdinom sa na konci filmu podaril dobrý záťah. Oboje má vplyv na pokračovanie s viditeľne vyšším rozpočtom pred i za kamerou, ktorý však nezabránil kľúčovému presunu. Policajná stanica sa musela z pôvodného kostola presťahovať do kostola naproti cez ulicu. Ale zasvätenie ázijskej verzii Ježiša zostalo a kvôli názvu sa nová adresa vyložene hodí. 22 Jump Street sa drží rovnakého vzorca ako jej predchodca. Napriek návrhu jedného z hrdinov, že by sa tentoraz mohli pridať k tajnej službe, sa policajti v prestrojení znovu vracajú na školu. Miesto strednej je to vysoká, ale tým všetka rozdielnosť končí. 

22 Jump Street

Film / seriál
Hodnotenie FDB 76.4 %
Foto HBO

Réžia Phil Lord, Chris Miller

Obsadenie Jonah Hill, Channing Tatum, Peter Stormare, Wyatt Russell, Amber Stevens, Jillian Bell, Ice Cube

Dĺžka 112 min.

HBO sobota 27. 6. Moj TV program Satelitná televízia: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televízia: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC