Dokument

Rock and a Hard Place

Rock and a Hard Place
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na Skylink Live TV Sledovať

Keby sme vám povedali, že môžete ísť na tábor, ktorého vznik inšpirovala herecká hviezda Dwayne Johnson, išli by ste bez zaváhania?

Ak áno, potom vás musíme upozorniť na pár podmienok, bez ktorých vás táboroví vedúci neprijmú. Predovšetkým musíte mať za sebou nejakú tú chvíľu v chládku, totiž za mrežami, čo bude pre väčšinu uchádzačov prvý zádrheľ. Musíte byť odhodlaní zmeniť sa od základov a tvrdo na sebe makať – prijať túto podmienku by nemal byť problém pre kohokoľvek. A tiež musíte byť pripravení v podstate na vojenský výcvik. Ale taký dril len tak každý nezvládne. Dwayne „The Rock“ mal v mladosti opletačky so zákonom, a tak sa snaží podobným „strateným dušiam“ pomáhať. Dokument vám priblíži zvláštny tábor, ktorý dáva mladým delikventom druhú šancu, ktorú kedysi dostal aj Dwayne. Počas šiestich mesiacov musia prejsť tvrdým výcvikom vo floridskom nápravnom zariadení, kde sa ich inštruktori snažia prinútiť k prehodnoteniu ich doterajšieho života. Keď si uvedomia, aké chyby urobili, snáď sa im podarí vrátiť sa do života a stáť na „správnej strane barikády“. Zaujímavý dokument bol nominovaný na Oscara, takže sa môžete tešiť na kvalitné naturalistické predstavenie.

Rock and a Hard Place

Dokument
Foto HBO
HBO štvrtok 1. 3. Moj TV program Satelitná televízia: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televízia: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC