Pre deti

Cililing a  tajomstvo krídiel

Cililing a  tajomstvo krídiel
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na Skylink Live TV Sledovať

Kde by sme boli, keby sme nemali svoje dobré víly, ktoré na nás dávajú pozor a  dohliadajú na rovnováhu vo svete. Jednou z  nich je Cililing, víla zrodená z detského smiechu.

So svojimi schopnosťami aj životom v Hviezdnej roklinke je už spokojná, ale jedna vec jej stále nedá spať, a to Zimoles. Zimný les je totiž fajn časťou Roklinky, kam žiadna víla ani elf nesmie vkročiť. Lenže Cililing nikdy nebola ako ostatní a než by ste povedali švec, už si vykračuje po snehu. Čaká nejakú hrôzu, prečo by inak kráľovná Clarion všetkým zakazovala, aby do Zimolesa vstupovali? Lenže nič sa nestane. Naopak, je jej v zasneženom kráľovstve až podozrivo dobre. A kde sa vzala, tu sa vzala, zrazu je tu ďalšia víla, ktorá sa podobne smeje, dokáže všetko to, čo Cililing, ale hlavne sa jej rovnako rozžiaria krídla, keď sa s Cililing ocitnú blízko seba. Kto je táto milá, ale tajomná víla? Je to snáď príbuzná Cililing? A prečo vlastne kráľovná zakázala všetkým z Roklinky do Zimolesa chodiť?

Všetko sa dozviete, keď si pozriete ďalší film z „Cililingovskej“ série, ktorý je rovnako krásne vyvedený ako predošlé diely. V Disney sú proste majstri animácií aj rozprávok a presne vedia, čo malých drobcov, tentoraz hlavne dievčatá, rozosmeje a poteší.

Cililing a  tajomstvo krídiel

Pre deti
Foto HBO
HBO štvrtok 28. 9. Moj TV program Satelitná televízia: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televízia: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC