Pre deti

Toy Story 4

Animovaná rozprávka Toy Story 4: Príbeh hračiek
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na Skylink Live TV Sledovať

Tak ako patria k deťom a detstvu hračky, k Pixaru a animovaným filmom patrí Toy Story. Legendárny animák sa vracia v štvrtom pokračovaní.

Už to vyzeralo, že po trojke budú mať Woody, Rakeťák Buzz, Rex aj pán Zemiačik pokoj a svoju filmovú kariéru ukončia. Lenže v Pixare opäť neodolali, a tak sa celá partia znovu vracia na filmové plátna. Už vieme, že všetky hračky pochopili, že môžu robiť radosť akémukoľvek dieťaťu a nemusia sa viazať len na jedného „pána“. Taktiež vieme, že Woody nenechá žiadnu hračku v ťažkostiach, nech už patrí do ich rodiny dve hodiny, alebo dva roky. A tak keď si dievčatko Boonie v škôlke vyrobí novú hračku, ktorú nazve Vidlík, všetci ju do „hračkárskej“ party okamžite prijmú.

Vidlík je však dosť paranoidný, dokonca viac ako dinosaurus Rex, a tak sa z rodinného výletu Bonnie vracia s plačom. A bez Vidlíka. To je presne chvíľa, kedy sa do akcie vrhá hlavný hrdina – Woody. Nemôže predsa dopustiť, aby bola jeho malá majiteľka smutná kvôli stratenej hračke. A tiež je nemysliteľné, aby Vidlík zostal niekde opustený a sám. Začína sa záchranná akcia plná nebezpečných a tiež zábavných chvíľ. Do hry sa tiež po rokoch vracia Woodyho milovaná Pastierka ako neohrozená superžena. Woody a aj ostatné hračky si uvedomia, že robiť radosť deťom je síce ich hlavné poslanie, ale že by tiež mali vedieť robiť radosť jeden druhému a nebáť sa viac si užívať svoj hravý život.

Legendárný animák

Toy Story bol v roku 1995 prvým celovečerným trojrozmerným animákom, takže sa nie je čomu diviť, že sa štúdio Pixar ešte 3× rozhodlo túto partičku oživiť. A za 15 rokov sa nič nezmenilo. Stále je to vtipný aj dojemný príbeh, kde ide hlavne o definíciu priateľstva.

Toy Story 4

Pre deti
Hodnotenie FDB 77,4 %
Foto HBO

Réžia Josh Cooley

Dĺžka 90 min.

Rok 2019

HBO sobota 28. 3. Moj TV program Satelitná televízia: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televízia: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC