Hudba a lifestyle

Prodigy

Prodigy

Potom, čo im v marci zomrel frontman Keith Flint, bol osud skupiny nejasný. Kultový súbor to ale nevzdal a teraz oficiálne potvrdil, že je späť v hre.

Po spevákovej smrti skupina zrušila všetky koncerty a fanúšikovia tejto britskej kapely nemali dlhý čas istotu, či od nich ešte niekedy bude svet niečo počuť. Svitá ale na lepšie časy – podľa instagramových profilov členov kapely totiž pracujú na novom albume. Zatiaľ síce nie je zrejmé, kedy sa ho dočkáme, ani či pôjde o novú tvorbu, alebo o pesničky, na ktorých ešte spolupracoval Flint. V júli ubehlo 25 rokov od vydania albumu Music For The Jilted Generation a v Braintree, rodnom meste Prodigy, tisíce fanúšikov podpísali petíciu za to, aby Keithovi Flintovi postavili sochu. Či sa tak stane, ťažko povedať. Isté je, že spevák už do klubu nesmrteľných aj tak patrí. Vďaka svojej hudbe. Nalaďte sa už teraz na nový album s hudobnými stanicami televízie Skylink.

Prodigy

Hudba a lifestyle
Foto Profimedia.cz
MTV Europe CZ streda 18. 9. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC