Šport

Predstavenie stanice FISHING & HUNTING

Predstavenie stanice FISHING & HUNTING

Pre všetkých milovníkov rybárčenia a lovu je tu stanica Fishing & Hunting, ktorá svojim divákom prináša len to najlepšie zo sveta týchto vznešených športov.

Nádherná krajina, dychberúca príroda a neskutočné dobrodružstvá, to sú nezabudnuteľné zážitky, ktoré každý deň čakajú na divákov stanice Fishing & Hunting. Maďarská dokumentárna stanica vysiela v českom jazyku, 24 hodín denne a 7 dní v týždni. 60 percent programového obsahu zaberajú relácie o rybolove, zvyšok je potom venovaný práve lovu a poľovníctvu.

Každý deň sa môžete tešiť na relácie domácej produkcie, záznamy a prenosy miestnych i svetových rybárskych a loveckých súťaží a mnoho ďalšieho. Väčšina divákov stanice Fishing & Hunting je vo veku 19 – 59 rokov, nájdu sa však početné mladšie či staršie výnimky, ktorým tieto športy učarovali a ktoré na sledovanie stanice nedajú dopustiť.

Okrem už spomínaných prenosov a záznamov súťaží zo sveta rybolovu, poľovníctva a lovu stanica divákom prináša tiež pravidelne aktualizovaný prehľad noviniek vo výbave, a to vrátane ukážok ich použitia. Samozrejme nechýbajú ani ukážky techník lovu a rybárčenia ako pre úplných začiatočníkov, tak aj pre profesionálov, ktorým ukáže tie najnovšie triky a finty. 10. júla napríklad štartuje relácia Feedermania – Lake Carps, v ktorej budú diváci spoločne s rybárom Krisztianom Jankovichom čakať na tie najlepšie úlovky v jazere Kiraly Pontyhorgasz.

Predstavenie stanice FISHING & HUNTING

Šport
Foto FISHING & HUNTING
Fishing and Hunting streda 26. 6. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC