Pre deti

Dora a jej dobrodružstvá s vianočnou koledou

Dora a jej dobrodružstvá s vianočnou koledou

Štedrý deň doslova klope na dvere, preto sa priznajte, kto tento rok hneval a kto bol naozaj dobrý?

Celkom na tom totiž záleží, pretože nielen Ježiško, ale tiež Santa Claus má svoj zoznam, vlastne dva zoznamy, podľa ktorých potom rozváža darčeky. A je snáď jasné, že malí nezbedníci kopu darčekov pod stromčekom čakať nemôžu. Ale nemyslite si, že je Santa nejaký prísny mrzút, keď vidí, že sa malí uličníci snažia polepšiť, rád si ich zo zoznamu neposlušných detí vyčiarkne a napíše ich k tým dobrým. Takže nikdy nie je neskoro prestať vystrájať neplechu. Inak by určite nemala také veselé Vianoce ani malá Dora. Jej najlepší kamarát Swiper sa totiž dostal na Santov zoznam neposlušných. Všetci, ktorí malú Doru poznáte, dobre viete, že táto malá darebáčka sa len tak nevzdáva, takže sa rozhodne Swiperovi pomôcť. Podnikne s ním rôzne cesty do minulosti i budúcnosti, aby videl, že aj malé lotroviny niečo znamenajú a len tak sa na ne nezabúda. Ich cestovanie má však ešte jeden dôvod, snažia sa spoločne získať štyri ornamenty, aby spoznali pravý význam Vianoc. Aké to sú? To už budete musieť zistiť sami.

Dora a jej dobrodružstvá predstavuje animovaný didaktický seriál pre najmenších, ktorý je celkom zábavný a deti vťahuje do deja. Niekedy sa učia angličtinu, niekedy zase orientáciu v priestore, ale tým hlavným je posolstvo, že kamaráti si majú pomáhať a nikdy by nemali nič vzdávať, kým to aspoň nevyskúšajú. Dorin farebný svet v tomto vianočnom špeciále dostáva trochu iné rozmery, než na aké sme zvyknutí, ale nadšenie pre každé dobrodružstvo zostáva. A či už darčeky prinesie Ježiško, alebo Santa, tešiť sa na ne aj na nové dobrodružstvá budeme všetci, rovnako ako Dora a Swiper.

Dora a jej dobrodružstvá s vianočnou koledou

Pre deti
Foto Nickelodeon Jr.
Nick Jr Czech nedeľa 23. 12. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC