Film / seriál

V tieni tajných služieb 2

V tieni tajných služieb 2 – politický thriller

Tajné operácie a vysoká politická hra naberajú obrátky. Druhá séria úspešného špionážneho thrilleru dorazila na obrazovky!

Koniec studenej vojny je v nedohľadne a Fínsko stále stojí na rozhraní dvoch svetov. Je rok 1956 a Urho Kaleva Kekkonen začína svoje prvé funkčné obdobie vo funkcii prezidenta. Fínsko je však uprostred generálneho štrajku a nepokojov. Ukočírovať domácu politiku bude ťažké, ale ukočírovať západných a východných tajných agentov bude ešte zložitejšie.

Medzitým Helen Korhonen začína osvetľovať záhadnú smrť svojej matky, a zároveň tak objavuje nelichotivé skutočnosti o vysoko postavených politikoch nielen z Fínska. Ktorá zo skupín bude mať navrch – Američania, Sovieti či fašisti? Kto v tejto vysokej hre udrží tromfy a neprístupný výraz pokrového hráča?

V tieni tajných služieb 2

Film / seriál
Foto Epic Drama

Réžia Antti-Jussi Annila

Scénár Katri Manninen, Kirsti Manninen, Antti Pesonen

Obsadenie Emmi Parviainen, Hannu-Pekka Björkman, Katja Küttner, Sampo Sarkola, Jessica Grabowsky, Olavi Uusivirta, Janne Reinikainen, Eero Ritala

Dĺžka 8 x 45 min.

Epic Drama HD štvrtok 30. 9. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC