Film / seriál

Predstavenie stanice HBO2

Predstavenie stanice HBO2
Skylink Live TV

Sledujte na HBO2 na Skylink Live TV Sledovať

Stanica HBO2 je mladšia sestra známejšej HBO. Rovnako ako ona je považovaná za zdroj kvalitných filmov a seriálov, len je cez deň zameraná skôr na deti a večer zase na rodičov.

HBO si mohli českí diváci prvýkrát vychutnať 18. novembra 1994 (na Slovensku 1. apríla 1997). Vtedy stanica bola tak trochu luxus, ktorý rozhodne nemal každý. Odvtedy sa toho ale veľa zmenilo – nielen, že už vysiela nonstop oproti pôvodným 6,5 hodinám denne, navyše aj rozšírila svoju „rodinu“ o ďalšie stanice. Prvý z prírastkov bola práve HBO2. Cez deň vysiela najmä komediálne a detské filmy a seriály a večer vsádza skôr na thrillery a drámy.

Čo sa komédií týka, od 5. februára na „dvojke“ bude bežať piata séria seriálu Friday Night Dinner, ktorá rozpráva o bratoch Jonnym (Tom Rosenthal) a Adamovi (Simon Bird). Tí sa stretávajú každý piatok večer u svojich rodičov na tradičnú večeru – tá však z piatkového večera robí pre oboch bratov hotové utrpenie. V novej sérii toho „hrdinovia“ zase pomerne dosť prežijú – od príšerného večierku s prekvapením cez hororové rande až po zapálené auto.

V piatok 8. februára sa potom môžete tešiť na thriller Ghost Rider. Johnny Blaze je jeden z najlepších kaskadérov, bohužiaľ po zotmení z neho akýkoľvek zločin robí pekelného jazdca túžiaceho po odplate. Johnny je pod nadvládou samotného diabla, nájde v sebe však dostatok síl, aby so svojím prekliatím bojoval a Ghost Riderovu silu využíval aj na konanie dobra.

HBO ponúka okrem blockbusterov a vynikajúcich seriálov tretích strán aj obsah zo svojej vlastnej produkcie – určite poznáte seriály ako Hra o tróny alebo Sex v meste. Aj tie môžete vidieť na HBO2 – samozrejme v HD kvalite.

Predstavenie stanice HBO2

Film / seriál
Foto HBO2
HBO2 streda 23. 1. Moj TV program Satelitná televízia: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televízia: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC