Film / seriál

Predstavenie stanice Epic Drama HD

Predstavenie stanice Epic Drama HD

Epic Drama HD je tu pre každého fanúšika dramatického žánru, ktorý ocení nonstop prístup k seriálovým trhákom z celého sveta.

Spoločnosť Viasat World, pod ktorú okrem iného spadajú aj dokumentárne kanály Viasat Explore, Nature a History (poznáte zo Skylinku), spustila na sklonku minulého roka kanál Epic Drama HD, ktorý môžete od konca augusta na svojich obrazovkách nájsť aj vy. Vysielanie si môžete užiť 24 hodín denne 7 dní v týždni, a to všetko navyše bez reklám. Pripravené sú pre vás úspešné vysoko rozpočtové tituly, ktoré boli v drvivej väčšine natočené v posledných troch rokoch, a preto sa môžete tešiť na samé novinky. Nebude chýbať dráma ani napätie, zločiny a záhady, ale ani adaptácie klasických literárnych diel, vojnové drámy, dobrodružstvo, skutočné historické udalosti ani fikcia.

Berlín bol v 20. rokoch minulého storočia metropolou talentovaných ľudí i pokútnych podnikateľov. V úspešnom seriáli Babylon Berlín spoznáte, ako pod všetkým zdanlivým pozlátkom zbedačené masy usilujú o lepší život. Jedná sa o čas organizovaného zločinu a politického extrémizmu, kedy stará vojenská elita doteraz neodstúpila, ale na moc si už brúsi zuby ešte oveľa horšie monštrum.

Dynamická dráma odohrávajúca sa na konci 90. rokov 19. storočia, to sú Murdochove záhady. Mladý detektív sa nebojí pri svojej práci používať moderné forenzné metódy, akou je napríklad porovnávanie odtlačkov prstov, a navyše disponuje priamo vizionárskou intuíciou. Je však na takého človeka doba pripravená?

Predstavenie stanice Epic Drama HD

Film / seriál
Foto Epic Drama
Epic Drama HD streda 3. 10. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC