Film / seriál

Policajt

Policajt – kriminálny seriál

Prostredie: New York, šesťdesiate roky 19. storočia. Ingrediencie: špina, drogy, korupcia, vraždy, triedne nepokoje a rasová nenávisť. Riešenie? Detektív Kevin „Corky“ Corcoran!

Máte radi kriminálky? Táto sa vydáva do čias končiacej občianskej vojny. Do New Yorku sa vracia Američan írskeho pôvodu Kevin Corcoran (Tom Weston-Jones), ktorý sa stane detektívom v najchudobnejšej štvrti Five Points.

Aj napriek všetkému marastu je jeho jediným motívom dostať zločincov za každú cenu. Aj za cenu prekročenia zákona. Navyše ho ženie dopredu prípad jeho zmiznutej ženy a mŕtvej dcéry. Ale všetko má svoj čas… Čaká nás celkovo dvadsaťtri dielov v dvoch sériách – napínavých, s pachuťou krvi a smrti a pocitu, že ľudský život nemá vysokú cenu. Nie však pre hlavného hrdinu Kevina „Corkyho“ Corcorana!

Policajt

Film / seriál
Hodnotenie redakce
Foto Epic Drama

Réžia Jeff Woolnough, Ken Girotti, Clark Johnson

Scénár Frank Pugliese, Will Rokos, Sara B. Cooper, Tom Fontana

Obsadenie Kevin Ryan, Tom Weston-Jones, Franka Potente, Kiara Glasco, Donal Logue, Anastasia Griffith, Kyle Schmid, Tessa Thompson, Tanya Fischer

Dĺžka 23 × 42 min.

Epic Drama HD štvrtok 7. 7. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC