Film / seriál

Little Britain

Little Britain
Skylink Live TV

Sledujte na HBO2 na Skylink Live TV Sledovať

Milujete filmový a seriálový bizár a myslíte si, že ste už videli všetko, čo sa dá vymyslieť? Ak vás doteraz obchádzal seriál Little Britain, nemôžete byť viac vedľa. Tu sa totiž na bizár nehrajú. Oni ním žijú. A vy sa budete váľať od smiechu.

Autori seriálu, ktorí v ňom zároveň stvárnili ústrednú dvojicu, si skutočne neberú servítky a zo svojho národa si uťahujú vo veľkom. V druhej sérii obľúbeného seriálu Little Britain sa zoznámite s množstvom kurióznych postáv, ako sú vidiecky gay Daffyd, transvestita Emily či teenager Jason, zamilovaný do kamarátky svojej babky. Heslom seriálu je fráza: „Pýtate sa, akí sú dnešní Briti? Čo robia? A prečo?“ A hoci to tak nemusí na prvý pohľad vyzerať, autori sa skutočne snažia dovtípiť odpovedí na tieto otázky. Aj keď treba podotknúť, že spôsob, akým to robia, môže nejedného Brita nechať na vážkach, či sa má smiať, alebo vyhodiť televízor z okna. Nechajte sa vtiahnuť do príbehov, ktoré vám môžu byť dôverne známe, aj keď práve nie ste z ostrovov.

Little Britain

Film / seriál
Foto HBO
HBO2 piatok 30. 3. Moj TV program Satelitná televízia: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televízia: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC