Dokument

Robin Williams: Come Inside My Mind

Robin Williams: Come Inside My Mind
Skylink Live TV

Sledujte na HBO2 na Skylink Live TV Sledovať

Jeden z najobľúbenejších amerických hercov nebol len majstrom svojho remesla, bol to predovšetkým veľmi citlivý človek s komplikovanou minulosťou.

Už ako malý si rád vymýšľal príbehy aj postavy a žil radšej vo svojom vlastnom svete, než aby vonku vyvádzal so spolužiakmi. Nesmierna fantázia a chlapčenská chuť neustále sa hrať mu vydržala až do dospelosti. Pôvodne síce nemal študovať herectvo, lenže javisko a smiech divákov boli jednými z mála vecí, ktoré ho naozaj napĺňali šťastím. Ešte na konci sedemdesiatych rokov si privyrábal ako stand-up komik a čakal na svoju veľkú filmovú príležitosť. Tá prišla až s filmom Dobré ráno, Vietnam (1987). Od tých čias patril k najuznávanejším hollywoodskym hviezdam.

Williams ale nebol len skvelý zabávač, dokázal divákov pokojne aj rozplakať. A o všetkých jeho hereckých i životných polohách rozpráva jedinečný dokument, ktorý je plný doteraz nezverejnených záberov z Williamsových vystúpení aj súkromia. Svoj životný príbeh si navyše rozpráva on sám prostredníctvom zostrihaných rozhovorov a ďalších nahrávok.

Robin Williams: Come Inside My Mind

Dokument
Foto HBO
HBO2 nedeľa 5. 8. Moj TV program Satelitná televízia: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televízia: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC