Šport

Záver PGA Tour na Golf Channel

Záver PGA Tour na Golf Channel

Sezóna najprestížnejšej golfovej série, americkej PGA Tour, speje do svojho záveru. Hráči zbierajú posledné body s nádejou na finálové štyri turnaje Playoffs FedEx Cupu. Vďaka Golf Channel nebudete ochudobnení o jediný putt a jediné birdie.

Na prelome augusta a septembra začína finálová séria turnajov PGA Tour. Len najlepších 125 hráčov rebríčka FedEx Cup sa prebojovalo na prvý turnaj Playoffs FedEx Cup. Boj o rozprávkovú dotáciu 10 miliónov dolárov začína na The Northern Trust.

Bývalý turnaj The Barclays zmenil sponzora a bude sa hrať na ihrisku Glen Oaks Club. Už prvý turnaj ukáže, kto je tým správnym adeptom na víťazstvo v celej sezóne. Navyše po The Northern Trust sa pole zúži o ďalších 25 hráčov.

Nové meno, ale rovnaké ihrisko si zachoval turnaj Dell Technologies Championship. V Bostone sa predstaví 100 najlepších hráčov sezóny a bojovať sa bude o 8,75 mil. dolárov a 2 000 bodov pre víťaza. V polovici septembra si hráči zahrajú predposledný turnaj sezóny PGA Tour. Tradičné BMW Championship sa koná na Conway Farms kúsok od Chicaga. Technické a rozmanité ihrisko preverí už len 70 Top hráčov FedEx Cupu a výrazne odkryje karty v boji o strieborný pohár. Posledný turnaj, ktorý všetko rozhodne. Legendárny Tour Championship v Atlante prináša rok čo rok strhujúce predstavenie. Najlepší hráči sezóny sa tu štyri kolá pasujú s ťažkým ihriskom a najtvrdšou konkurenciou. Tá je zredukovaná iba na 30 najlepších a z nich vzíde nový šampión sezóny PGA Tour 2016/2017.

Lenže s koncom Playoffs FedEx Cupu nekončia golfové hody na Golf Channel. Naopak! Na prelome septembra a októbra ako čerešničku na torte servírujeme exkluzívne na Golf Channel Presidents Cup. Na ihrisku Liberty National v New Jersey sa proti sebe postavia výbery hráčov USA a medzinárodného tímu okrem Európanov. Golfová klasa ozdobí jesenné vysielanie. Golf Channel, to nie je len more priamych prenosov. Sú to tiež čerstvé informácie a novinky zo zeleného športu v relácii Golf Central, ktorý sa v týždni vysiela v češtine. Chýbať nebude ani zábava. Tú obstará so svojou show David Feherty. V nových dieloch, ktoré sa vysielajú od septembra, privíta Feherty bývalého amerického prezidenta Georgea W. Busha, súčasného nájomníka Bieleho domu Donalda Trumpa alebo hviezdu basketbalovej NBA Stephena Curryho. Debatovať sa nebude len o golfe, to vám môžeme sľúbiť.

Priame prenosy Playoffs FedEx Cupu

24. – 27. 8. The Northern Trust
1. – 4. 9. Dell Technologies Championship
14. – 17. 9. BMW Championship
21. – 24. 9. Tour Championship
28. 9. – 1. 10. Presidents Cup

PGA Tour na Skylinku

Šport
Foto Profimedia.cz
Golf Channel štvrtok 24. 8. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC