Film / seriál

Chvíle obyčajného šťastia

Talianska komédia Chvíle obyčajného šťastia

Čo by ste robili, keby ste poznali presný čas svojej smrti? A čo keby ste zistili, že vám do konca života zostáva len 92 minút? Talianska festivalová komédia Chvíle obyčajného šťastia sa touto otázkou zaoberá a za svoj nežný prístup zbiera ceny.

Hlavný hrdina horkej komédie Paolo zomrie pri autonehode, ale má jedinečnú príležitosť. Od Smrti dostane 92 minút na to, aby za svojím životom urobil bodku. Sú ľudia, ktorí by každú sekundu prehýrili. Iní by spisovali listy na rozlúčku svojim najdrahším, niekto by sa dobre najedol, ďalší by si zasa užil posledné chvíľky na toalete. Paolo sa ale rozhodne odpovedať na otázky, ktoré mu celý život vŕtali hlavou. Neprotirečí si Jóga a Raid? Naozaj svetlo v chladničke zhasne, keď ju zatvoríme? Prečo prvé taxi v rade nie je nikdy prvé? Prečo je kladivko na rozbitie skla v prípade nebezpečenstva zatvorené pod sklom? Veta typu: „Myslím na teba stále, ale nie každý deň“. Je naozaj taká pekná? Na tieto i ďalšie otázky nájdete odpoveď v tejto nežnej komédii o ľudských tragédiách, zvedavých mysliach a láske, ktorá nevie nebyť horkosladká.

Chvíle obyčajného šťastia

Film / seriál
Foto Cinemax

Réžia Daniele Luchetti

Obsadenie Pierfrancesco Diliberto, Thony, Renato Carpentieri, Angelica Alleruzzo, Francesco Giammanco, Vincenzo Ferrera, Franz Santo Cantalupo

Dĺžka 93 min.

Rok 2019

Cinemax štvrtok 9. 7. Moj TV program Satelitná televízia: HBO MaxPack a Komplet

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC