Rozhovor s Kristin Cavallari

Na prvom mieste budem vždy hlavne mama

Na prvom mieste budem vždy hlavne mama

Až do 2. septembra máte možnosť na stanici E! sledovať úspešnú reláciu Very Cavallari, ktorou sprevádza doslova renesančná žena – Kristin Cavallari. Hoci má ešte len 31 rokov, má už za sebou veľa úspechov – je obľúbenou blogerkou, herečkou, televíznou osobnosťou, ktorú zbožňujú milióny lidí, a teraz navyše začala rozbiehať aj novú módnu značku. Aby toho nebolo málo, je tiež manželkou a matkou 3 detí.

Čo nám môžete povedať o svojom novom televíznom programe?

Program má názov Very Cavallari a je o mne a mojom živote v meste Nashville. Od môjho účinkovania v reality show The Hills uplynulo už osem rokov a od tých čias sa mnohé zmenilo. Som vydatá, mám tri deti a vlastním lifestyle značku Uncommon James. Takže pre mňa to bolo skvelé, ten návrat k seriálu. Môj muž (Jay Cutler) bol profesionálnym hráčom futbalu a celých 7 rokov spoločného života sa všetko točilo okolo jeho kariéry, takže teraz je rad na mne.

Robilo Vám problémy byť opäť pred kamerami?

Najprv som bola nervózna, takže áno, chvíľku mi to trvalo, kým som si opäť zvykla. Ale po niekoľkých dňoch som sa do toho opäť dostala, je to ako jazda na bicykli, tiež to nezabudnete. Navyše som tentoraz tiež výkonnou producentkou, takže na konci dňa nebol problém rozhodnúť o tom, či všetky zábery použiť alebo je treba niečo

Je nová relácia svojím štýlom podobná reality show The Hills a Laguna Beach? Mám na mysli hlavne ten naturalistický formát, ktorý bol veľmi zaujímavý a na tú dobu veľmi priekopnícky.

Reality show Laguna Beach a The Hills pôsobili naozaj skôr ako filmy, boli naozaj skvele natočené. Nový program je odlišný, ale myslím, že je veľmi pekne natočený. Nashville, ako miesto, je sám o sebe jedným zo styčných bodov tejto relácie, je cool a sexy, čo si myslím, že veľa ľudí netušilo. A tiež moji zamestnanci, ktorí v show účinkovali, sú krásni. Takže tieto jednotlivé body hrali v prospech show. Ale ak sa pýtate na to, či bola natočená v rovnakom štýle ako Laguna Beach a The Hills, tak nebola.

Môžete nám priblížiť samotnú značku Uncommon James?

Túto značku som uviedla na trh presne pred rokom, takže práve oslavujem prvé výročie. Najprv boli pod touto značkou uvedené šperky. Potom prišli na rad výrobky do domácnosti, ktoré sú všetky ručne vyrábané a pochádzajú z Indie. No a potom som otvorila kamenný obchod v Nashville. Takže ten program dokumentuje naozaj všetko, od zrodu značky po otvorenie obchodu až do konca.

Prvýkrát v živote mám úplnú tvorivú slobodu a môžem si robiť čo chcem

Máte tri deti, do toho rozbehnutú kariéru, ako sa to dá skĺbiť?

Nebola by som schopná robiť oboje, kým Jay hral aktívne futbal. Našťastie je teraz doma a môže tak vyzdvihovať deti zo školy a pomáhať mi, čo trochu zneužívam. Musím priznať, že bez neho by som to nezvládla. Avšak vždy a na prvom mieste budem hlavne mama, a je preto pre mňa dôležité, že môžem byť doma o piatej, aby som si dala s rodinou spoločnú večeru. Aj preto som otvorila obchod v Nashville, kde žijem, aj preto sa relácia nakrúcala tu. Som šťastná, že sa to takto podarilo.

S ohľadom na Vaše skúsenosti v osobnom živote, ako veľmi si teraz strážite súkromie svojho manžela a svojich detí, aj vzhľadom na to, že pochádzajú z prostredia mediálne známej rodiny?

Moje deti v show nevystupujú, čo bolo pre nás dôležité rozhodnutie. Pre Jaya to tiež bolo niečo nové, hoci sa pohyboval vo svete futbalu, ten mediálny aspekt tam nebol taký silný, takže sme o tom všetkom veľa diskutovali. Nastavili sme si jasné hranice, čo môže a nemôže v show byť a ujasnili si, čo chceme, aby bolo zverejnené. Pretože na konci dňa je to vždy moja rodina, ktorá je pre mňa to najdôležitejšie, a chcem si byť istá, že sú všetci spokojní. Nemyslím si však, že Jayove účinkovanie v relácii je pre neho to najlepšie, pretože dovtedy mal imidž drsniaka, ktorého sa nič netýka, ktorý si nechcel nikoho pripustiť k telu. Takže vidieť aj druhú stránku jeho osobnosti môže byť pre niekoho veľmi zaujímavé.

Vyzerá to, že ste stelesnením ženy, ktorá búra všetky zabehnuté klišé.

Myslím, že je jednoduché byť obrazom toho všetkého, čo predstavujem, hoci sa tak vždy necítim. Myslím, ak sa vrátim späť k vplyvu sociálnych médií a Instagramu, že tam ukazujeme to, čo chceme, aby ostatní ľudia videli, ja s ľuďmi zdieľam aj svoje zlé dni a prebdené noci. Takže keď sa mi potom prihodí niečo skvelé a úžasné, niečo, za čo som veľmi vďačná, neznamená to, že je všetko perfektné a všetko klape tak, ako má.


Kristin Cavallari (* 5. januára 1987, blogerka, televízna osobnosť, obchodníčka a matka)

Kristin bola od mladosti presvedčená o tom, že sa stane slávnou a uznávanou osobnosťou. Už počas štúdia na strednej škole tak účinkovala v televíznej show Laguna Beach High School a neskôr sa objavila aj v seriáli Laguna Beach: The Real Orange County, ktorý dokumentoval život jej aj jej priateľov. V roku 2013 si vzala za manžela hráča amerického futbalu Jaya Cutlera, s ktorým teraz žije v Nashville a majú spolu tri deti. A s reláciami o svojom živote rozhodne nekončí – prečo by aj mala, keď jej úspešne pomáhajú s dosiahnutím nejedného cieľa.

Rozhovor
Foto E! Entertainment

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC