Rozhovor s herečkou a speváčkou Terezou Bebarovou

Bude to našľapaných 60 minút

Rozhovor s herečkou a speváčkou Terezou Bebarovou

Terezu Bebarovú sme zastihli u nej doma, v pauze medzi natáčaním dvoch vstupov do jej novej show Čas na teba a prirodzene sme boli zvedaví, čo táto sympatická herečka a moderátorka chystá.

Tereza, na akom kanáli Vašu novú reláciu uvidíme? 

Diváci nás uvidia pravidelne na Mňam TV vždy v pondelok, v stredu a v piatok o 10.00 a o 18.00 a na TV Hobby v tých istých časoch v utorok, vo štvrtok a v sobotu. 

O čom relácia bude? 

Predovšetkým o šikovných ľuďoch. To by ste neverili, koľko úžasných ľudí, ktorí niečo vedia, v našej krajine je. Lenže to o nich možno, okrem okruhu ich najbližších, nikto nevie. Úplne som žasla a rozhodla som sa dať takým ľuďom priestor. Veľmi si vážim ako ich prácu, tak aj to, že prekonali prirodzený ostych a súhlasili v našom programe vystúpiť. Zároveň sa diváci môžu počas relácie naučiť s pekárskym majstrom nad majstrov Josefom Maršálkom nejakú skvelú mňamku ako je dezert alebo aj niečo zo slanej kuchyne. Skrátka to bude 60 minút nabitých zaujímavými hosťami, radami a dobrými tipmi.

Môžete byť trochu konkrétnejšia?

V našom programe sa stretnete s celou plejádou zručných ľudí. Hneď prvý mesiac vám predstavím napríklad výborného umeleckého kováča so srdcom romantika Martina Pavlíčka alebo nežnú keramičku Andreu Abrahámovú a jej nádherných anjelov, ktorých si vypaľuje v miestnosti vedľa kuchyne. Ďalej potom úžasnú výtvarníčku a báječnú ženskú Pavlínu Pecko, čo skladá krásne mozaiky z upcyklovaných vecí…

To by ste neverili, koľko úžasných ľudí, ktorí niečo vedia, v našej krajine je

Upcyklovaných…? Čo to znamená?

Pri upcyklácii ide v podstate o to, že niekto šikovný vezme nejakú starú, nepotrebnú vec, upraví ju a dá jej tak úplne nový účel. Na viac si ale musíte počkať do vysielania.

Nemôžeme sa dočkať. Na čo ďalšie sa môžeme ešte tešiť?

Napríklad na školu makramé Lucie Brzobohatej. S Kateřinou Guske si zase ukážeme koľko môžeme urobiť zábavných a šikovných vecí z na prvý pohľad obyčajného filcu alebo sa napríklad zoznámime s technologičkou pečenia Zlatkou Otavovou, ktorá nás všetkých konečne naučí, ako to urobiť, aby sme už nikdy nepokazili odpaľované cesto alebo vždy správne vyšľahali sneh. Od manželov Patakyovcov, ktorí sú ako v Česku, tak aj na Slovensku veľkí propagátori reflexnej terapie, sa zas dozviete, ako si pomocou tejto metódy doma v obývačke uľaviť od všelijakých zdravotných problémov. A samozrejme dôjde aj na nejakých tých hviezdnych hostí a ich koníčky.

Rozprávajte, to nás zaujíma.

Prezradíme napríklad aký je kutil Marek Lambora alebo vám Václav Vydra povie niečo o svojich šťastných koňoch. O tých, čo u neho žijú na ranči, a ktoré zásadne nepodkúva. Patricie Pagáčová sa s nami porozpráva o tom, aká je gazdinka a spevák Marek Ztracený sa podelí s divákmi o svoje zážitky pri stavbe domu. Možno budete prekvapení, aké akčné a šikovné tieto české osobnosti sú.

Prečo ste sa rozhodli práve pre takýto druh relácie?

Celý tento nápad vznikol počas karantény, keď sa všetko zastavilo a my sme doma s mojím partnerom Ivanom Kotmelom premýšľali, čo budeme robiť ďalej. Zhodou okolností v tom čase mali prebehnúť hrnčiarske trhy v Beroune, ktoré veľmi radi každý rok navštevujeme, ale ktoré boli rovnako ako mnoho ďalších takýchto akcií zrušené. V tej chvíli nám došlo, že v tejto nepríjemnej situácii nie sme sami, že na tom sú ešte oveľa horšie ľudia, ktorí vedia robiť krásne veci, ale zrazu ich robiť nemôžu a nápad bol na svete. Povedali sme si, to je ono! Urobíme burzu nápadov, televízny trh, kde divákom predstavíme tých úžasných českých i slovenských remeselníkov, výtvarníkov, kuchárov, pekárov, jednoducho všetkých týchto ľudí so zlatými rukami, a budeme sa im snažiť robiť reklamu, aby si k nim diváci našli novú cestu. Keďže sa ale návštevy v tom čase silne neodporúčali, využili sme moderné technológie, ako je napríklad Skype a základ formátu bol na svete.

Prečo ste si vybrali práve Mňam TV a TV Hobby?

Môj partner Ivan a jeho tím s týmito dvoma televíziami spolupracuje už dlhší čas a keď sme im svoj zámer odprezentovali, tak boli nadšení. Obe tieto televízne stanice chcú prinášať svojim divákom programy plné dobrých receptov, zaujímavých ľudí a šikovných tipov a keďže náš nápad je podobný, veľmi rýchlo sme sa dohodli. Keď všetko pôjde dobre, objavíme sa aj na TV Praha a TV Brno a diváci si nás môžu nájsť aj na našich webových stránkach, Instagrame, Facebooku a na našom YouTube kanáli, kde nájdu ďalšiu hromadu informácií.

 


Tereza Bebarová (* 8. júla 1975, herečka)

Česká herečka a speváčka, ktorej aktivity siahajú od dabovania cez herectvo až k spevu. Rodáčka z Bohumína vyštudovala herectvo na ostravskom konzervatóriu a už počas školských rokov hrala v Divadle Petra Bezruča. Vďaka zaujímavému hlasu je o ňu veľký záujem v dabingu. Z televíznej tvorby ju diváci poznajú zo seriálu Ulica, kde 15 rokov stvárňovala ruské dievča Svetlanu so špecifickým prízvukom.

Rozhovor
Foto Mňam TV a TV Hobby

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC