Hudba a lifestyle

TV Paprika – Adventný kalendár

Cyklus: TV Paprika – Adventný kalendár

Tie správne vianočné koláčiky ku sviatkom patria snáď dokonca viac ako darčeky. A hoci iste máte svoj tradičný recept, po ktorom sa celá vaša rodina každé Vianoce zháňa, prečo sa neinšpirovať od profíka.

Aby ste pochopili ten názov – rovnako ako si v klasickom, papierovom adventnom kalendári každý deň otvárate okienko so sladkosťami, v tomto každý deň dostanete krátke video s parádnym receptom. A ak ste ako ja a máte vo zvyku všetky okienka otvárať hneď prvý deň, aby ste to po zvyšok adventu ľutovali, nemusíte sa strachovať – tu sa podvádzať nedá. Bude sa vysielať každý deň pravidelne o 18.00, vždy len jeden pätnásťminútový diel. Na ten ďalší si musíte poctivo počkať do ďalšieho dňa. Koľkokrát si ten či onen recept uvaríte je samozrejme na vás, najesť sa môžete do sýtosti. Veď sú predsa Vianoce. A v tomto období nebudeme (ako každý rok) predsa hľadieť na štíhlu líniu, cvičiť začíname až po novoročnom predsavzatí.

Na všetkých obrazovkách

K tomu bude od posledného novembrového týždňa na stránkach adventnikalendar.tvpaprika.cz k dispozícii archív všetkých doteraz odvysielaných dielov. Takže ak niektorý deň nestihnete TV Paprika naladiť, nič sa nedeje – o sladkosť neprídete. A nakoniec ponúkame voľbu pre tých, ktorí televízii neholdujú, ale sú našimi fanúšikmi na sociálnych médiách, Adventný kalendár budeme zdieľať aj na našom Instagrame tu: https://www.instagram.com/skylink_official/. O recepty sa proste hodláme podeliť úplne so všetkými.

A teraz k veci!

Ako to celé bude vyzerať? Privítame vás v krásnej, vianočne ladenej kuchyni, kde dve milé dámy, Gerti a Anita, čarujú. Gerti má hlavu plnú receptov, z ktorých niektoré vám možno budú povedomé, iné ale budú úplnou novinkou, ktorou prekvapíte celú rodinu, a dokonca prinútite teenagerov pozdvihnúť oči od mobilných telefónov (minimálne na taký dlhý čas, aby si tie prekrásne cukrovinky odfotili na Instagram).

Estetika nadovšetko

Je tu totiž tiež Anita, ktorá varenie tak nerieši, zato vie hotové pochúťky zabaliť tak nápadito a krásne, že ich rovno budete môcť šupnúť ako darček pod stromček. Netreba žiadne umelecké zložitosti či náčinie, stačí rýchla návšteva miestneho papiernictva, kde zoženiete pár kúskov farebného papiera, a môžete sa pustiť do zdobenia. To je koniec koncov neoddeliteľná súčasť všetkého. Ako sa tak trefne hovorí, jeme aj očami.

Spestrenie pestrého

Ak vám teda chýba inšpirácia k pečeniu koláčikov, nechce sa vám opakovať skvelé, tradičné, ale každoročne rovnaké recepty, alebo jednoducho chcete svojich najbližších prekvapiť svojím kulinárskym umením, Adventný kalendár je tu pre vás. Tak ho podporte, ako sledovaním na TV Paprika, tak aj návštevou nášho Instagramu. Autorky Anita a Gerti budú potešené vaším záujmom a keď ich naším záujmom navnadíme dostatočne, možno sa u nás zastavia zase na budúci rok, prinesú celkom nové recepty a vy sa budete môcť pred rodinou blysnúť znova. Veselé Vianoce!

TV Paprika – Adventný kalendár

Hudba a lifestyle
Foto TV Paprika
TV Paprika utorok 1. 12. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC