Hudba a lifestyle

Predstavenie stanice: TV Paprika

Predstavenie stanice: TV Paprika

V programoch stanice TV Paprika si to svoje nájdu nielen profesionálni šéfkuchári, ale aj úplní začiatočníci. Zahraničné i české kuchárske celebrity sa podelia o svoje tipy a triky, ako pripraviť dokonalú hostinu.

Brunch je niečo medzi raňajkami a obedom a predovšetkým vo veľkých mestách sa stal pojmom. Veľa reštaurácií a bistier sa tohto trendu chytilo a ponúka pre svojich hostí teplé raňajky. Svoje najobľúbenejšie menu predstaví v Brunchi podľa Bobbyho sympatický kuchár, ktorého recepty pochádzajú väčšinou z juhu, medzi jeho favoritov patria pochúťky typické pre Francúzsko.

Európska kuchyňa je témou aj relácie Po Európe s vidličkou a nožom, v ktorej sa moderátori Gerti Kapusiová a Róbert Bede vydávajú naprieč starým kontinentom. V každom diele predstavia gastronomické špeciality jednej európskej krajiny, a to nielen tie vychýrené, ale aj menej známe poklady miestnej kuchyne. Recepty to ale nie sú nijako komplikované, a navyše sa pripravujú z ľahko dostupných ingrediencií.

Markéta Hrubešová je nielen známa česká herečka, ale aj vášnivá kuchárka, a tak vytvorila tím s kuchárom roka Patrikom Bečvářom, ktorý varil aj pre prezidenta Obamu. Spoločne v jednej kuchyni varia svoje obľúbené recepty, ku ktorým pridajú aj zaujímavé historky a príbehy. Diváci sa tak v Receptoch pre radosť s Markétou a Patrikom okrem tipov na to, čo pripraviť, dozvedia aj zákulisné zaujímavosti.

Viete, ako kedysi vyzeralo šľachtické hodovanie? Rovnomenná relácia troch írskych kuchárskych hviezd Derryho Clarka, Catherine Fulvio a Paula Flynna pozýva divákov na cestu do histórie, pri ktorej zrekonštruujú starodávne večere.

Predstavenie stanice: TV Paprika

Hudba a lifestyle
Foto TV Paprika
TV Paprika streda 1. 11. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC