Dokument

Varíme doma s Jamiem Oliverom

Varíme doma s Jamiem Oliverom

Asi nie je medzi milovníkmi gastronómie niekto, kto by nepoznal meno Jamie Oliver. Čo si obľúbený britský kuchár pre divákov nachystal tentokrát?

Asi nie je medzi milovníkmi gastronómie niekto, kto by nepoznal meno Jamie Oliver. Čo si obľúbený britský kuchár pre divákov nachystal tentokrát? Jamie Oliver je kuchár, autor niekoľkých úspešných kuchárok, moderátor aj úspešný podnikateľ v oblasti gastronómie. Aktívne sa navyše zasadzuje o zlepšenie stravy žiakov v školských jedálňach, za čo by mu mal nejeden rodič poďakovať.

Jamie tentoraz prichádza na obrazovky v ďalšej zo svojich úspešných relácií, Varíme doma s Jamiem Oliverom. V nej sa zameriava na potraviny a recepty, ktoré sme v detstve milovali a ktoré v nás vyvolávajú nostalgické spomienky. Divákovi naservíruje nielen tradičné recepty a prezradí rôzne fígle, ktoré naše staré mamy používali na dennej báze a my sme na ne často už zabudli, ale tiež poskytne recepty na zázraky, ktoré dokážu človeka doslova zdvihnúť z postele a zlepšiť náladu o 100 %.

Varíme doma s Jamiem Oliverom

Dokument
Foto TV Paprika
TV Paprika utorok 8. 5. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC