Film / seriál

V starých koľajach

V starých koľajach – dánsky seriál

Keď sa spojí ostrieľanosť s nevinnosťou, podvod sa musí podariť.

Len čo sa Nina s Erikom v banke dozvedia, že sú na mizine a čo nevidieť prídu o dom, postihne ich ďalšia rana. Z Bolívie dorazí tučný účet za záchranu ich dcéry Ester, ktorá sa aj s priateľom stratila v odľahlej časti džungle. Rodinné financie, ktoré si „nedopatrením“ pribalila na cestu, sú tiež preč. Nine a Erikovi neostane než pristúpiť k väčšej akcii. Vymyslia preto plán, ako „obrať“ kozmetického magnáta Fabricea Fourniera o pekných 7,5 milióna dolárov. Tentoraz sa bude musieť do remesla zapojiť aj nastupujúca generácia. 

Druhá séria seriálu V starých koľajach je opäť zábavná, sarkastická i napínavá. Táto rodinka si proste vie poradiť s čímkoľvek. Všetky diely vrátane prvej série môžete sledovať aj na Skylink Live TV. 

V starých koľajach

Film / seriál
Hodnotenie redakce
Foto Skylink 7

Réžia Mikkel Serup, Parminder Singh

Scénár Thor Bjørn Krebs, Mikkel Serup, Søren Felbo, David Sandreuter

Obsadenie Lars Ranthe, Lene Maria Christensen, May Simón Lifschitz, Emma Silja Sångren, Lotte Andersen, Claus Damgaard, Kristian Ibler, Simone Lykke, Bilal Mahdaoui, Emma Bendtzen Marott, Peder Thomas Pedersen, Zeev Sevik Perl, Kasper Løfvall Stensbirk, Emil Tholstrup, Ulla Vejby, Diêm Camille Gbogou a další

Dĺžka 8 × 41–43 min.

streda 26. 5.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC