Film / seriál

Starsky a Hutch

Starsky a Hutch

V remaku akčného komediálneho seriálu zo sedemdesiatych rokov žiari v úlohách kalifornských detektívov zohraná dvojica Ben Stiller a Owen Wilson. Ich protivníkom a hlavným zloduchom filmu je drogový dealer Vince Vaughn.

Detektív Dave Starsky ide po stopách svojej matky, jednej z najlepších policajtiek v histórii Bay City, a neúnavne bojuje so zločinom, jeho horlivosť je mu ale často skôr na škodu, žiadny z jeho parťákov s ním dlho nevydrží. To detektív Ken „Hutch“ Hutchinson má až moc bezstarostnú povahu a hoci je dobrým policajtom, občas sa ocitá na hrane zákona a pozná sa s pochybnými existenciami.

Z tejto nesúrodej dvojice urobí policajný kapitán Dobey (Fred Williamson) tím a vyšle ich do ulíc. Prvý deň spoločnej služby objavia pri brehu záhadného utopenca a s pomocou Hutchovho informátora Huggyho Beara (Snoop Doggs) začnú prípad vraždy odkrývať. Všetky stopy vedú k drogovému biznismenovi Reesovi Feldmanovi. Hlavní hrdinovia z pôvodného seriálu Paul Michael Glaser a David Soul si vo filme zahrali cameo. 

Starsky a Hutch

Film / seriál
Hodnotenie FDB 64,5 %
Foto Cinemax

Réžia George McCowan, Bob Kelljan, Don Weis, Earl Bellamy, Paul Michael Glaser, Sutton Roley, Fernando Lamas, David Soul, Rick Edelstein, Georg Stanford Brown, Randal Kleiser, William Crain, Michael Schultz, Jack Starrett, Charlie Picerni, Reza S. Badiyi, Nicholas Sgarro, Ivan Nagy

Obsadenie David Soul, Paul Michael Glaser, Bernie Hamilton, Antonio Fargas, Marki Bey, Darrell Zwerling, Charlie Picerni

Dĺžka 60 min.

Rok 1975

pondelok 3. 7.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC