Súťaž

Vyhrajte zájazd na Veľkú Cenu Maďarska

Vyhrajte zájazd na Veľkú Cenu Maďarska

Formula 1, kráľovská disciplína automobilového športu je tu a spolu s ňou aj majstrovstvá sveta F1, legendárna Veľká Cena. K tejto príležitosti máme pre vášnivých fanúšikov pripravenú súťaž o zájazd na Veľkú Cenu Maďarska.

Tešiť sa môžete na živé vysielanie všetkých nedeľných pretekov Formuly 1 vrátane tréningov a kvalifikačných kôl. Exkluzívne zábery z PITLANE, PADDOCKU, KOKPITU. Navyše všetky preteky budú reprízované v rovnaký deň: preteky začínajúce v skorých ranných hodinách budú reprízované poobede a preteky, ktoré sa konajú popoludní, budú reprízované v hlavnom vysielacom čase v nedeľu.

 

Veľkú cenu F1 a maximálny vizuálny zážitok prinášajú  Sport 1 a Sport 2. Sport 1 odvysiela všetky tréningy a kvalifikácie a na Sport 2 sa môžete tešiť na priame prenosy hlavných pretekov v maximálnom rozlíšení. Okrem českých a slovenských komentárov sa môžete tešiť na analýzy a expertné rozbory v živom štúdiu napríklad od Tomáša Richtera.

 

Čo v súťaži môžete vyhrať?

Pre jedného šťastlivca je pripravená cena v podobe zájazdu na Veľkú Cenu Maďarska v Budapešti. Zájazd je v termíne 21.7. – 25.7.2016 a je pre dve osoby. Cena zahŕňa autobusovú dopravu luxusným autobusom, transfery na okruh,  2 noci ubytovania s raňajkami v ****hoteli, víkendovú vstupenku na tribúnu a odborného delegáta CK špecializovaného na Formulu 1.

 

 

Pravidla súťaže:

Súťaže sa môžu zúčastniť všetci zákazníci satelitnej televízie Skylink, ktorí si predplácajú jeden zo základných balíčkov Multi, Kombi, Multi HD, Komplet alebo Flexi 7. Do zlosovania budú zaradené odpovede, zaslané do 30.6.2016 do 23:59 hodiny.

 

 

Súťaž
Foto Sport 1

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC