Súťaž

Súťažte s Nat Geo Wild a staňte sa na jeden deň ošetrovateľom v ZOO

Mesiac s veľkými mačkami

Veľké mačky patria k najúžasnejším obyvateľom kráľovstva zvierat, napriek tomu z prírody rýchle miznú. Počas MESIACA S VEĽKÝMI MAČKAMI predstaví NAT GEO WILD divákom tieto mimoriadne šelmy a pripomenie ich dôležitosť pre svet.

Mesiac s veľkými mačkami štartuje 5.3., premiérové diely môžete sledovať vždy v nedeľu od 18:00 na Nat Geo Wild.

V rámci dokumentárneho cyklu Mesiac s veľkými mačkami Vás spoločne s Nat Geo Wild pozývame do ríše zvierat a prinášame jedinečnú súťaž plnú zážitkov.

Hlavnou cenou v súťaži je poukaz na zážitkový program od Libereckej ZOO, v ktorej sa na jeden deň môžete stať ošetrovateľom exotických zvierat. Ďalšími cenami do súťaže sú krásne knihy o šelmách  od nakladateľstva Albatros.

Čo obsahuje zážitkový program „Ošetrovateľom v zoo“?

V rámci špeciálneho programu môže každý záujemca starší ako 18 rokov na vlastnej koži spoznať, ako vyzerá jeden pracovný deň ošetrovateľa. Program ponúka ojedinelý pohľad do zákulisia zoologickej záhrady a zoznámi vás s prácou chovateľov a chovom exotických zvierat.

Zážitkový program ponúka niekoľko úsekov, medzi ktoré patrí úsek šeliem, kopytníkov, slonov, opíc, úsek dravých vtákov a tropický pavilón. A je len na vás, ktorý úsek si vyberiete!

Viac o zážitkovom programe nájdete TU.

 

Milovníkom všetkých veľkých mačiek odporúčame navštíviť tento WEB, kde okrem mnohých zaujímavostí nájdete aj nápovedu na súťažnú otázku.

Správnym zodpovedaním súťažnej otázky sa zaradíte do súťaže o zážitkový program Ošetrovateľom v zoo.

 

Pravidla súťaže:

Súťaže sa môžu zúčastniť všetci zákazníci satelitnej televízie Skylink, ktorí majú na dekodovacej karte Skylink aktívny balíček Multi, Kombi, Multi HD, HD Plus, Komplet nebo Flexi 7. Do zlosovania budú zaradené odpovede, zaslané do 15. 3. 2017 do 23:59 hodiny.

 

Súťaž
Foto Nat Geo Wild

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC