Súťaž

SÚŤAŽ O LUXUSNÝ VÍKEND V ZÁMOCKOM HOTELI S TELEVÍZIOU E!

E! Entertainment

Sledujte nové epizódy seriálu Držte krok s Kardashians výhradne na E! a vyhrajte luxusný all inclusive víkend pre 2 v zámockom hoteli Kamenný Dvůr!

Páči sa vám svet celebrít? Sledujete so záujmom ich každodenné starosti a radosti? Televízia E! Vám prináša nové epizódy seriálu Držte krok s Kardashians.

Celosvetovo najznámejší US reality rodina prichádza s novými epizódami, v ktorých si môžete vychutnať exkluzívne predstavenie súkromného života Kim Kardashian a jej súrodencov. Nenechajte si ujsť veľa dramatických momentov, glamour, smiech a slzy, keď sa rodina navzájom podporuje v dobrých aj zlých časoch.

Seriál si môžete pozrieť každú nedeľu o 20:00 výhradne na E!

 

A na čo sa môžete tešiť?

Víkendový balík v hoteli zahŕňa ubytovanie na dve noci pre dve osoby v deluxe izbe s raňajkami v štýle bufetových stolov, piatok večer grilovanie, alebo banket, sobotný bohatý obed formou bufetu, sobotná gurmánska večera o 12 chodoch, jedlo a nápoje počas pobytu. Prístup do wellness centra a bezplatné piknik sady a športové hry.

 

 

Ako vyhrať poukaz na luxusný pobyt v zámockom hoteli?

Stačí správne odpovedať na dve súťažne otázky:

 

Pravidla súťaže:

Súťaže sa môžu zúčastniť všetci zákazníci satelitnej televízie Skylink, ktorí si predplácajú jeden zo základných balíčkov Smart, Multi, Kombi, Multi HD alebo Komplet. Do zlosovania budú zaradené odpovede, zaslané do 31.5.2016 do 23:59 hodiny.

 

 

Súťaž
Foto E! Entertainment
nedeľa 22. 5.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC