Šport

Sviatok Futbalu už čoskoro na Sport1 a Sport2 HD

Sviatok Futbalu

Talianska SERIE A TIM a francúzska LIGUE 1 štartujú za niekoľko týždňov a športové stanice Sport1 / Sport1 HD a Sport2 / Sport2 HD exkluzívne prinášajú tieto prestížne futbalové udalosti v Českej republike a na Slovensku.

Na športových staniciach Sport1 / Sport1 HD a Sport2 / Sport2 HD od začiatku augusta štartuje francúzska futbalová liga a o dva týždne neskôr potom talianska futbalová liga. AMC Networks International získala exkluzívne práva na vysielanie oboch futbalových udalostí pre Českú republiku a Slovensko, a to na obdobie rokov 2015–2018.

Futbal naživo a v HD!

Francúzska LIGUE 1 sa začína už 7. augusta a talianska SERIE A TIM následne potom od 22. augusta. Okrem odvysielaných stretnutí chystá SportTV tiež hodnotenie a štatistiky pred každým zápasom a potom zostrih toho najlepšieho z celého kola. V prípade talianskej futbalovej ligy budú mať diváci možnosť sledovať počas 38 víkendových kôl naživo všetky zápasy, futbalový fanúšik sa teda môže tešiť na súboje slávnych klubov, ako sú AC Miláno, Juventus Turín, Inter Miláno. Francúzska liga ponúkne skvelé predstavenie, a to v podaní Zlatana Ibrahimoviča z tímu Paris Saint-German a tiež českého hráča Jaroslava Plašila z tímu Girondins Bordeaux. Zápasy ako francúzskej, tak aj talianskej ligy môžu diváci sledovať v HD kvalite.
 
Od 3. septembra až do konca tohto roka pokračuje aj Európska kvalifikácia (EURO 2016). Strhujúci futbal, ktorý mali diváci možnosť sledovať na SportTV pokračuje a rozhodne sa bude na čo pozerať. Viac ako 20 zápasov v jednom hracom bloku zaručuje kvalitný futbalový zážitok plný hviezd európskeho a svetového formátu, odkryje sa tým otázka, ktoré tímy sa spolu stretnú vo finálnych zápasoch. Chýbať nebude ani český tím, ktorý nastúpi hneď prvý hrací deň proti Kazachstanu. Futbalový fanúšik si na športových staniciach Sport1 / Sport1 HD a Sport2 / Sport2 HD už čoskoro príde na svoje.

Talianska SERIE A TIM

Podľa UEFA je SERIE A TIM považovaná za 4. najlepšiu ligovú súťaž na svete a to celkom oprávnene. Jedná sa o jednu z najstarších futbalových súťaží na svete, založená bola v roku 1898. V Sérii A si dokopy zahralo 29 českých a 17 slovenských futbalistov, momentálne sa môžu diváci tešiť na 2 slovenských hráčov, a to na Mareka Hamšíka za SSC Neapol a Juraja Kucku za Janov CFC.

Francúzska LIGUE 1

Ligue 1 čaká momentálne 78. sezóna, podľa UEFA sa jedná o 6. najlepšiu futbalovú súťaž na svete. Tu si zahralo 63 českých a 14 slovenských futbalistov a tu sa môžu diváci tešiť na českého hráča Jaroslava Plašila z tímu Girondins Bordeaux. Hlavným lákadlom bude však hviezda Zlatan Ibrahimovič.
Šport
Foto Fotolia
piatok 7. 8.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC