Šport

Sport5 prináša Orlov aj hviezdy Formuly 1

Sport5 prináša Orlov aj hviezdy Formuly 1

Znojemskí hokejisti vstúpili už do svojej ôsmej sezóny v medzinárodnej lige EBEL a na televízii Sport5 sa aj tentoraz môžete tešiť na niekoľko priamych prenosov jediného českého účastníka tejto prestížnej súťaže. Ale to zďaleka nie je všetko, čakajú vás aj divoké monster trucky alebo bojové športy.

Ďalší zápas Orlov je na programe už 13. novembra, kedy na juh Moravy zavíta rakúsky Villach. Ak nebudete podporovať domácich priamo v hale, tak si vypätý duel rozhodne nenechajte ujsť aspoň v televízii.

Znojemskí Orli v medzinárodnej súťaži nastupujú od sezóny 2011/12. Bývalý dlhoročný extraligový účastník sa od premiérového ročníka celkovo šesťkrát prebojoval do vyraďovacích bojov.

V sezóne 2015/16 dokonca jediný český zástupca postúpil až do samotného finále, kde ale nestačil na elitný rakúsky tím zo Salzburgu. Odvtedy výsledky Znojma nie sú zďaleka také dobré.

Orli v ťažkostiach

Nie príliš vydarený štart do sezóny prežívali Orli aj tento rok. Pod hlavným trénerom a bývalou československou legendou slávnej NHL Miroslavom Fryčerom nezvládli prvých šesť úvodných duelov, a tak sa museli vydať na ťažkú cestu zo suterénu tabuľky. Klub z juhu Moravy navyše pred sezónou prišiel o rad dôležitých hráčov. Káder opustili výberom brankár Marek Schwarz, obranca Josef Zajíc či kanadský útočník indiánskeho pôvodu Colton Yellow Horn, ktorý zamieril do konkurenčného Grazu. Opory nahradilo vedenie Orlov celkovo jedenástimi hráčmi. Z toho šesť borcov prišlo z cudziny a práve od nich si športový manažér klubu Rostislav Dočekal sľuboval, že pomôžu napraviť nepodarenú minuloročnú sezónu, čomu cez nepriaznivý výsledkový trend z úvodu stále veria tiež fanúšikovia. Aj preto si počínanie českého zástupcu v prestížnej európskej súťaži rozhodne nenechajte na Sport5 ujsť!

Všetky farby motoršportu

Ak vás najrýchlejší kolektívny šport neláka, má pre vás Sport5 aj tento rok poriadnu várku motorizmu. Jedným z hlavných hitov je v USA tak veľmi populárny Monster Jam. Nikde inde v Česku nemôžete v televízii sledovať, ako sa takmer šesťtonové monštrá pretekajú v zručnostných jazdách, ktoré vám v dvoch kolách ponúknu veľké množstvo freestylu aj tých najdivokejších trikov. Že vám sedí viac svet slávnej Formuly 1? Čo sa takto pozrieť na lifestylový magazín Fast Line 2018. Jedine vďaka nemu omrknete zákulisie najrýchlejšieho motorového športu sveta. Pozriete sa, ako žijú hviezdy F1 Lewis Hamilton či Sebastian Vettel.

K.O. ktoré vás bude baviť

Ich popularita a sledovanosť v posledných rokoch rapídne rastie. Ani Sport5 na bojové športy nezabúda, pretože vzbudzujú čoraz väčší záujem aj u českých a slovenských divákov. V K.O. magazíne sa dozviete všetko podstatné hlavne o dianí na domácej scéne.

Jeseň na Sport5

Šport
Foto Profimedia.cz
štvrtok 1. 11.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC