Šport

Predstavenie stanice: Sport 5

Predstavenie stanice: Sport 5

Program stanice Sport 5 je zameraný na všetky možné druhy športových voľnočasových aktivít. Nech už sú teda vaše chute v tejto oblasti akékoľvek, dokáže im bohato vyhovieť.

Program Sport 5 začal svoje vysielanie pred takmer desiatimi rokmi, 2. augusta 2008. Televízia sa najskôr sústredila najmä na automobilový šport a automobilizmus, po niekoľkých rokoch však svoju programovú skladbu preformulovala do podoby športovej televízie, kde aj naďalej špičkový motorizmus hrá veľmi významnú úlohu. Dopĺňajú ho aj ďalšie športy a voľnočasové aktivity. Kanál vlastní všetko vybavenie, ktoré potrebuje k tomu, aby divákom doručoval len ten najkvalitnejší obsah – okrem iného vlastní šesť strižní, tri dabérne, on-air odbavovacie pracovisko a štúdio, ktoré je vybavené ako pre výrobu relácií do záznamu, tak aj pre živé vysielanie s vlastnou obrazovou a zvukovou réžiou.

Na programe Sport 5 diváci nájdu nielen relácie vlastnej výroby a živé prenosy, ale aj relácie prevzaté od tretích strán. Môžete sa tešiť na priebežné zostrihy toho najlepšieho, čo sa vo svete športu udialo, na najčerstvejšie športové správy z domova i zo sveta, na historické záznamy, dokumenty a samozrejme aj na diskusné relácie z vlastného štúdia kanála. Z hľadiska pokrytia Sport 5 ponúka nielen klasiku, ale aj bojové, extrémne a ďalšie športy vrátane e-športov. V programovej skladbe nebudú chýbať ani relácie týkajúce sa fitness štýlu života, golfu, atletiky, motorizmu, koní a ďalšie.

Predstavenie stanice: Sport 5

Šport
Foto Sport 5
utorok 6. 2.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC