Pre deti

Zhu Zhu sú tu!

Zhu Zhu

Mať doma hovoriace zvieratko, ktoré dieťa by si toto neprialo? A predstavte si, že by ste mali hneď štyri! To by bola paráda!

Tento sen sa splnil malej Frankie, ktorá žije so svojimi rodičmi v dome na predmestí a rozhodne sa v živote nenudí. Jednak sama vydá bez dvoch za dvadsať, je totiž pekný kvietok, jednak jej rodičia rozhodne nie sú prísni suchári, ale správni dospeláci, ktorí nepokazia žiadnu zábavu, ale hlavne má štyroch Zhu Zhu maznáčikov. To sú roztomilé malé škrečky, ktoré sú však pekne divoké.

Keď sa dá táto podarená partia dokopy, tak o zábavu rozhodne nie je núdza. Neustále vymýšľajú nejaké lotroviny. Občas sú až trochu moc živí, takže je jasné, že sa dostávajú aj do rôznych šlamastík. Frankie na svojich najlepších kamarátov ale nedá dopustiť a spoločne sa nakoniec zo všetkého vždy nejako vymotajú. Sú to proste malí divosi, s ktorými sa nemôže nikto nudiť, navyše vedia každú situáciu náležite okomentovať, takže sa budete občas smiať, až vás bude bolieť brucho.

A ako sa vôbec naši hrdinovia volajú? Frankie už poznáme, potom je tu žltý škrečok Pipsquek, trochu vedúci tejto podarenej partičky. Najstarší z nich je pán Squiggles, ktorý je takým malým škrečím vedátorom a vynálezcom. Nesmie chýbať ani škrečia dáma, Num Nums, ktorú spoznáte podľa okuliarov, a nakoniec každá partia musí mať aj svojho siláka a popletaja zároveň, čo je Chunk. Každý z nich je trošku iný, ale dokopy im to klape skvele.

A ako to už býva v animovaných seriáloch pre deti, vždy všetko dobre dopadne a navyše všetky šlamastiky, do ktorých sa títo huncúti dostávajú, so sebou prinášajú aj malé poučenie. Ale nemusíte sa báť, nejde o výchovný seriál, v ktorom by bola nejaká poučka doslova na každom rohu. Naopak je to zábavný animák pre deti rôzneho veku, ktorý ich má hlavne rozosmiať. Disney Channel opäť nesklamal a neposedných, milo animovaných Zhu Zhu si deti určite obľúbia.

Zhu Zhu

Pre deti
Foto Disney Channel
pondelok 13. 3.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC