Pre deti

Willy Fog v myšacom kožúšku

Geronimo Stilton

Cestovanie okolo sveta je vždy plné dobrodružstiev a neočakávaných stretnutí. Takže si držte klobúky a pridajte sa k myšiakovi Geronimovi Stiltonovi a jeho rodine, spoznáte s nimi totiž naozaj celý svet.

Myšiak Geronimo žije v meste Myšiakove na nezvyčajnom Myšacom ostrove, ktorý vyzerá ako plátok syra a leží v južnej časti Krysotického mora. Vo voľnom čase zbiera historické kôrky od parmezánu z 18. storočia, ale hlavne strašne rád píše knihy, v ktorých rozpráva o svojich príhodách. Živí sa ako reportér, takže námetov na cesty má až-až. Je tu však jeden malý háčik – absolútne neznáša cestovanie. Dostáva morskú chorobu, je mu zle v lietadle a bojí sa áut. Navyše je to trochu nešika a do všetkého sa vrhá po hlave, ale nakoniec nie je také ťažké dostať ho pokojne aj do vzducholode alebo ponorky.

Samozrejme na všetko nemôže byť sám, každý potrebuje kamarátov a Geronimo ich má medzi svojimi najbližšími. Všetky dobrodružstvá s ním tak prežíva tiež Thea – Geronimova mladšia sestra, je špeciálnou dopisovateľkou listov a vždy je pripravená vrhnúť sa do akcie; Trap – ich bratranec, vtipkár, ktorý pre noviny nepracuje, ale keď je vyzvaný, cestuje ako Geronimov spoločník; Benjamin – ich synovec je doslova génius cez elektroniku, miluje počítače, skateboarding a je energický, ale niekedy trochu netrpezlivý; a nakoniec Pandora – Benjaminova najlepšia priateľka sa rada zúčastňuje všetkých ciest, dosť sa podobá Thee, často však stráca pozornosť, čo ju občas privádza do nebezpečenstva.

Animovaný seriál vychádza z rovnomennej knižnej série, ktorá si získala fanúšikov po celom svete. Okrem dobrodružstiev a napínavých situácií na deti čaká taktiež zábava a veľa roztomilých postáv. Malí cestovatelia sa rozhodne nudiť nebudú.

Viac nájdete v tabletovom magazínu, ktorý je dostupný pre iOS a Android, alebo pre PC.

Geronimo Stilton

Pre deti
Foto Minimax
streda 1. 2.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC