Pre deti

Super trefa

Tím Supa Strikas

Byť profesionálnym hráčom futbalu nie je len tak. Chce to nielen talent, ale aj poriadny tréning a kvapku šťastia. To hlavné je však zohratý tím, ktorý rozhodne nechýba animovaným hviezdam zo Supa Strikas.

Zohraná partička, ktorej hlavným protagonistom je mladý útočník Shakes, patrí k najlepším tímom na svete. Chlapci si užívajú svoje pozície hviezd a športových celebrít, ale rozhodne nezabúdajú na to najdôležitejšie, na futbal. Musia sa stretnúť s najrôznejšími súpermi naprieč všetkými kontinentmi a nie vždy ide o čistú hru. Chlapci sa ale rozhodne nevzdávajú, predsa len nie sú supertímom nadarmo.

Superhrdinovia skórujú

Juhoafrický animovaný seriál má aj svoju komiksovú verziu a ako sa dá čakať, je populárny hlavne u chlapcov, ktorí sa rozhodne nebudú nudiť. Nejde totiž len o futbal ako taký. Seriál je plný akcie aj záhad. Chlapci sa postupne stretávajú s najrôznejšími tímami, od Mexika po Čínu, a vďaka tomu sa zoznamujú s pradávnymi koreňmi tejto najpopulárnejšej hry na svete. Občas im plány skríži trocha mágie, občas nejaká „podlosť“, všetko ich však nakoniec posunie dopredu a pomôže zlepšiť ich schopnosti. Každá epizóda je navyše takým mikrodetektívnym príbehom, pretože, ako vedia všetci správni futbaloví hráči i fanúšikovia, spoznať súpera ešte pred začiatkom hry je dôležité. Supertím tak postupne odhaľuje rôzne tajomstvá, ale aj švindliarov.

Chlapci sú veselá partička, na tréningoch si zo seba uťahujú a slovné poštuchávanie k nim proste patrí. Každý z nich je síce úplne iný, ale dohromady sú neporaziteľní Seriál je navyše animovaný v štýle klasických marveloviek – namakaní futbalisti s ostro rezanými rysmi si jednoducho musia poradiť v každej situácii, sú totiž superhrdinami zeleného trávnika.

 
Viac nájdete v tabletovom magazínu, ktorý je dostupný pre iOS a Android, alebo pre PC.

Supa Strikas

Pre deti
Foto Disney Channel
pondelok 23. 5.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC