Pre deti

Predstavenie stanice Nick Jr.

Predstavenie stanice Nick Jr.

Stanica Nick Jr. je tu pre všetkých malých predškolákov od 2 do 6 rokov veku. Nick Jr. je škôlka u vás doma, v ktorej môžu deti 24 hodín denne zažívať tie najúžasnejšie dobrodružstvá.

Vďaka stanici Nick Jr. sa môžu deti vydávať do sveta plného fantázie, v ktorom nájdu takých kamarátov, akými sú priateľské zvieratká, nadprirodzené bytosti, oživené traktory a ďalšie postavičky, ktoré im pomôžu zábavnou a náučnou formou spoznávať ten úžasný a tajuplný svet okolo seba. Výhodou je 24hodinová vysielacia schéma, takže ak sa vám stane, že si drobec prinesie zo škôlky nádchu a nebude sa mu chcieť v noci spať, môžete mu dlhé chvíle skrátiť práve týmito kúzelnými programami, počas sledovania ktorých sa mu zaiste aspoň trochu uľaví.

Jednou z najobľúbenejších postavičiek je napríklad dvorná dáma stanice Nick Jr., Dora prieskumníčka, ktorá vystupuje hneď v niekoľkých reláciách. Sedemročná Dora berie svojich malých divákov na pravidelné poznávačky sveta a nabáda ich, aby jej pomáhali riešiť najrôznejšie situácie, v ktorých sa môžu niekedy ocitnúť dokonca aj oni sami. Dora formou spoluúčasti na najrôznejších hrách angažuje predškolské deti napríklad aj vo výučbe angličtiny tak, že k nim hovorí ako po česky, tak aj po anglicky.

Celý vysielací obsah stanice Nick Jr. je dostupný bez reklám. O jeho obľúbenosti ako u českých, tak aj u slovenských divákov hovorí okrem iného aj to, že Nick Jr. bol v roku 2018 druhou najsledovanejšou platenou detskou stanicou hneď po stanici Nickelodeon, ktorá je určená deťom od 4 do 14 rokov.

Predstavenie stanice Nick Jr.

Pre deti
Foto Nick Jr.
streda 20. 2.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC