Pre deti

Predstavenie stanice CS mini

Predstavenie stanice CS mini

Stanica CS mini je určená predovšetkým deťom vo veku od troch do dvanástich rokov, ale radi ju sledujú aj dospelí, najmä staršie generácie. Vysiela denne od šiestej ráno do poludňajšej dvanástej hodiny na frekvencii CS film.

Štvorhodinový ranný blok nazvaný Detský svet obsahuje široké spektrum zábavných i vzdelávacích programov – vezme deti na návštevy parkov a atrakcií, počnúc Disneylandom a končiac dedinským jarmokom, predvedie hrajúce sa zvieratká vo voľnej prírode aj v zoo, predstaví, akými aktivitami sa zabávajú deti v materskej škôlke Mini svet. Moderátorka Míša naučí svojich divákov pesničky a tančeky, Štístko a Poupěnka zas budú mať vždy pripravené nové vystúpenie. Deti sa zoznámia aj s bábkami a marionetami, ktoré sú pre českú detskú filmografiu absolútne ikonické.

V rámci edukačnej časti vysielania si deti môžu zacvičiť, naučia sa kresliť a vystrihovať najrôznejšie postavičky a mnoho ďalšieho. Veľmi obľúbený je aj cyklus výučby angličtiny pre najmenších divákov Baby English. Pomocou veľmi jednoduchých anglicko-českých dialógov medzi anglickou moderátorkou Jane a českým moderátorom Kubom sa malé deti naučia veľa slovíčok, osvoja si intonáciu aj slovosled anglických viet a pritom sa aj dobre pobavia.

TV CS mini odštartovala svoje vysielanie v roku 2008 a prevádzkuje ju Československá filmová spoločnosť patriaca do skupiny JOJ Group.

Predstavenie stanice CS mini

Pre deti
Foto CS mini
streda 1. 5.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC