Pre deti

Elena z Avaloru

Elena z Avaloru

Vládnuť kráľovstvu nie je nič ľahké, nieto keď máte ešte len šestnásť rokov a namiesto kordu za pásom musíte nosiť korzet. Pre princeznú Elenu to však nie je žiadny problém. Neľaká sa prekážok a odvážne chráni svoje kráľovstvo pred všetkými hrozbami.

Sympatická teenagerka Elena sa predstavuje v novom animovanom seriáli, ktorý okrem dobrodružstva prináša aj veľa zábavy a neuveriteľných postáv z iných svetov. Kráľovstvo Avalor totiž nie je len tak hocijaké – okrem toho, že v jeho čele stojí korunná princezná, ktorá sa ešte len učí, ako byť kráľovnou, na vás čakajú aj jej odvážni priatelia a Jaquins, neuveriteľné lietajúce tvory, ktoré svojej princeznej pomôžu z každého nebezpečenstva.

Tento svet je plný mágie a kúzelných predmetov, ale aj zloduchov, ktorí by radi zasadli na trón namiesto Eleny. Môžete sledovať, ako sa mladučká princezná so všetkým vyrovná, nemá to totiž najjednoduchšie. Namiesto toho, aby sa venovala spoločenskému životu, chystala sa na plesy, vyvádzala so svojou mladšou sestrou a pomaly sa obzerala po princovi, ktorému by dala svoje srdce, ocitá sa každú chvíľu v nebezpečenstve a musí sa starať o celú krajinu.

Jej múdri prarodičia a vynaliezavá sestrička Isabela ju však nikdy nesklamú, a tak ako všetky rozprávky aj Elenine dobrodružstvá mávajú šťastné konce.

 
Viac nájdete v tabletovom magazínu, ktorý je dostupný pre iOS a Android, alebo pre PC.

Elena z Avaloru

Pre deti
Foto Disney channel
sobota 29. 10.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC