Hudba a lifestyle

Uvar mi, mami!

Uvar mi, mami! – kuchársky program

Ako to zariadiť, aby si deti zamilovali zdravé jedlo? Blogerka Daria pozná riešenie.

CANAL+ Domo si na leto pripravil kuchársku reláciu, v ktorej foodblogerka varí s tými najnáročnejšími kritikmi: s deťmi. Bude to varenie zábavné a hlavne nepredvídateľné.

Deti jej jedlá milujú

Konkurovať fastfoodu a sladkostiam, ktoré deti milujú, nie je ľahké. Našťastie blogerka Daria Ładocha pozná riešenie. Na problém sa díva novými očami. Okrem prekvapivých nápadov na prípravu pokrmov pre najmenších ponúkne divákom praktické rady. V relácii Uvar mi, mami! ukáže, čo, ako a kedy môžeme deťom prichystať. V jej receptoch nenájdete prefabrikované dochucovadlá, cukor, údeniny, nadbytok tuku či soli. Hlavnými ingredienciami sú čerstvé ovocie, zelenina a strukoviny – a aj napriek tomu deti jej jedlá milujú.

Žiadne polotovary

Dariina kulinárska púť za zdravou a chutnou kuchyňou začala po tom, čo sa rozhodla vyradiť zo svojho jedálnička mäso, lepok a priemyselne spracované polotovary. O svoje nápady a recepty sa s fanúšikmi delí na blogu Mamałyga, na sociálnych sieťach a najnovšie aj vo svojej televíznej show.

Vie, pre koho varí

Daria Ładocha vie, pre koho varí. Navyše nevarí len pre deti, ale aj s deťmi! V každom diele Uvar mi, mami! jedna mamička a jej ratolesti dostanú príležitosť priložiť ruku k dielu. Spoločne pripravia jednoduchú polievku, lahodný hlavný chod aj ľahký dezert. Program dá divákom návod, ako zapojiť do varenia aj tých najmenších. V premiére na stanici CANAL+ Domo.

Uvar mi, mami!

Hudba a lifestyle
Foto CANAL+ Domo
sobota 14. 8.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC