Hudba a lifestyle

Súťaž: Šťastný výherca zažil v Glasgow veľkolepú show MTV

Šťastný výherca

Na prelome októbra a novembra usporiadal Skylink spoločne s hudobnou televíziou MTV jedinečnú súťaž, ktorej hlavnou výhrou bol zájazd na udeľovanie hudobných cien MTV EMA MUSIC AWARDS do škótskeho Glasgow. O tom, ako celý výlet prebiehal a aké zážitky si třebíčsky výherca pán Ivo Křivánek zo Škótska priniesol, sa dozvieme v nasledujúcom rozhovore.

Ako dlho využívate služby Satelitnej televízie Skylink a na čo sa najradšej pozeráte?

Povedal by som, že viac ako 10 rokov. Aktuálne mám predplatený balíček Kombi. Najradšej sledujem dokumentárne programy, predovšetkým tie, ktoré sa zaoberajú prírodou, vesmírom, ale aj také, ktoré napríklad ukazujú ako vznikajú technicky unikátne stavby. Obľúbil som si program Ako sa to robí na Discovery Channel.

Ako ste sa dozvedeli o súťaži?

Bolo to na Facebooku. Mám v obľúbených pridanú stránku Skylink, takže mi žiadna informácia ani novinka neunikne. Som súťaživý typ a hlavná cena bola veľmi lákavá. Bez váhania som poslal odpoveď. Nikdy mi však nenapadlo, že by som skutočne mohol vyhrať.

Aká bola Vaša reakcia, keď ste sa o výhre dozvedeli?

Stále mám v živej pamäti pondelkový večer, kedy mi v práci začal zvoniť mobil. Bolo to veľké prekvapenie  a nemohol som tomu uveriť. Podelil som sa o svoju radosť so svojimi kolegami v zamestnaní a tiež som hneď volal domov. Platí staré heslo „Kto nehrá, nevyhrá.“ A v súťaži so Skylinkom skutočne vyhrávajú bežní zákazníci.

Popíšte nám, ako celá cesta na MTV EMA MUSIC AWARDS prebehla?

Výhra obsahovala letenky z Prahy do Glasgow a späť, ubytovanie na jednu noc v hoteli a vstupenky na show MTV EMA. Mal som mierny strach z jazykovej bariéry, tiež som sa obával prestupu na obrovskom londýnskom letisku Heathrow. Na letisku Glasgow ma okamžite upútala obrovská reklama MTV EMA, bola prakticky všade. Po ceste autobusom na hotel, ubytovaní a vyzdvihnutí vstupeniek sme boli spoločne s ostatnými výhercami z celej Európy prevezení na pre-party do Glasgow Science Centre. Tam nás čakalo pohostenie a rôznorodá zábava. Party bola veľmi dobrá a správne nás pripravila na úchvatnú show v obrovskej hale The SSE Hydro. Druhý deň zostalo ešte pár hodín na prechádzku centrom mesta Glasgow. Celkovo musím cestu zhodnotiť ako organizačne perfektne pripravenú, všade boli ústretoví a priateľskí ľudia. 

Bolo nejaké hudobné vystúpenie, ktoré Vás na odovzdávaní cien MTV uchvátilo?

Prakticky celá show udeľovania cien EMA bola úplne strhujúca. Užili sme si ju od prvej piesne Ariany Grande až do samého záverečného vrcholu, ktorým bolo vystúpenie Enriqua Iglesiasa. Stáli sme blízko hlavného javiska a mali tak veľmi dobrý výhľad na všetky účinkujúce hviezdy. Je to nezabudnuteľný zážitok, na ktorý veľmi rád spomínam. Ešte dnes mi dokáže pieseň z rádia pripomenúť všetkých účinkujúcich, napríklad speváčku Kieszu či Bona Voxa. Zážitkom bolo tiež vidieť na vlastné oči Ozzyho Osbourna a Davida Hasselhoffa.  

EMA 2014

Hudba a lifestyle
Foto Ivo Křivánek
pondelok 22. 12.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC