Hudba a lifestyle

Stingray Classica HD

Hudobný program – Stanica Stingray Classica HD
Skylink Live TV

Sledujte na Stingray Classica HD na Skylink Live TV Sledovať

Óčko alebo MTV sú fajn stanice, ale orchestrálnu klasiku je zložité na nich hľadať. To by sme ale neboli my, aby sme nemali niečo pre každého.

Doteraz sme prinášali informácie o online prenosoch a zaujímavých hudobných kanáloch hlavne milovníkom hudby súčasnej, teda v rozmedzí plus-mínus päťdesiatich posledných rokov. Čo však nadšenci Bacha, Mozarta, Vivaldiho a ďalších stars časov dávno uplynulých? Stanica Stingray sa zameriava práve na týchto milovníkov hudby a vysiela nepretržitý prúd pravej a nefalšovanej klasiky. A to ako tej čistokrvnej, tak aj tej oblečenej do moderného kabáta. Takej, ktorá sa objavuje napríklad vo filmových soundtrackoch. Okrem nahranej a živej hudby sa môžete v programe tešiť na zákulisné reportáže a rozhovory, to aby ste mali príležitosť nahliadnuť do sláčikových a dychových kuchýň. Toto všetko 24 hodín každý deň, bez reklám. Nech už si Stingray naladíte ráno, alebo v noci, bude tu pre vás. 

Stingray Classica HD

Hudba a lifestyle
Foto profimedia.cz
Stingray Classica HD pondelok 1. 6. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC