Hudba a lifestyle

VH1

Hudobný program – Program VH1
Skylink Live TV

Sledujte na MTV 00s na Skylink Live TV Sledovať

Koronavírusové opatrenia pomaly ustupujú, niektoré časti života sa z digitálna budú vracať späť do hmatateľného sveta. Zostaňme ale ešte chvíľu vo virtuálne.

Televízia VH1, ktorá sa špecializuje na hudobný a lifestylový obsah, je tu pre vás i vo chvíľach, keď sa von síce možno už vychádzať môže, ale davovým koncertom by ste sa aj tak ešte mali nejaký čas vyhnúť. Tento mediálny projekt je relatívne podobný MTV, ktorého je sesterskou televíznou stanicou, skôr ale než na mladých sa zameriava na staršie generácie a okrem súčasnej pop music hrá aj z histórie, a to už od šesťdesiatych rokov. Popri tom sa špecializuje na európske publikum viac než na to americké, ktoré má v tejto oblasti trošku iný (lepší) vkus. Že tu môžete vidieť živé koncerty sa rozumie samo sebou, a preto aj keby sa leto, pokiaľ ide o hudobné vystúpenia pod šírym nebom, nepodarilo, VH1 vás v tomto ohľade istí. Tak si ho nalaďte na televízii Skylink.

VH1

Hudba a lifestyle
Foto profimedia.cz
MTV 00s streda 13. 5. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC