Hudba a lifestyle

Predstavenie stanice Mňam TV

Predstavenie stanice Mňam TV

Radi varíte a radi hľadáte inšpiráciu u známych hviezd kuchárskeho neba? Tak práve pre vás je tu stanica Mňam TV!

Už od začiatku roka 2015 je tu pre všetkých kulinárskych nadšencov stanica Mňam TV. Tá svojim divákom ponúka obľúbené zahraničné relácie, vďaka ktorým môžu diváci precestovať aspoň prostredníctvom svojich televíznych obrazoviek doslova celý svet, spoznať iné jedálničky, tradície, zvyky, originálne pokrmy alebo recepty, ktorými môžu prekvapiť a potešiť svojich blízkych. Zároveň sa však venuje aj programom z vlastnej produkcie, ktorá oslavuje ako krásy českej, tak slovenskej kuchyne.

Máte radi nevšedný prístup a recepty Jamieho Olivera? Tak práve vám sú určené relácie Jamieho revolúcia v stravovaní, Jamieho veľký festival alebo Jamie po taliansky. Hviezda novozélandskej kuchyne Annabel Langbein vás prostredníctvom relácie Annabel Langbein: U mňa na záhradke pozve do svojho idylického zrubu pri jazere, kde z miestnych ingrediencií nachystá jednoduché, rýchle, ale chuťovo absolútne bezkonkurenčné jedlá. Americký svojrázny kuchár Sean Brock potom v relácii V mysli kuchára ponúkne všetkým milovníkom grilovania (a to sa pred nadchádzajúcou sezónou určite hodí) návod na to, ako sa stať grilovacou jednotkou.

Stanica Mňam TV vysiela 24 hodín denne a vy sa tak nemusíte báť, že by vám niekedy mohla kulinárska inšpirácia dôjsť. Vďaka programovej skladbe je vždy z čoho vybrať, a to znamená, že nech sa k vám domov nahlási akákoľvek návšteva (napríklad milovník vietnamského jedla, vegetarián, vegan, alebo napríklad stoperc.

Predstavenie stanice Mňam TV

Hudba a lifestyle
Foto Mňam TV
Mňam TV streda 20. 3. Moj TV program Satelitná televízia: Digital, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC