Hudba a lifestyle

Ponuka programov na CANAL+ Domo

Ponuka programov na CANAL+ Domo – pre domácich majstrov

Kutilovia a gastronadšenci majú ďalší dôvod na radosť. Ako ste už určite zaregistrovali, od začiatku decembra nájdete v našej ponuke nový program CANAL+ Domo, ktorý je nabitý reláciami pre kutilov domáceho, záhradníckeho i kuchynského typu. Proste pre všetkých, ktorí majú radi plné ruky príjemnej práce, či už s vareškou, alebo vŕtačkou.

Tešiť sa môžete na kulinárske reality show, dokumenty, s ktorými prejdete kuchyne celého sveta, recepty a inšpirácie pre každé ročné obdobie. Pre kutilov zase nápady na všetko možné, čo si len dokážete predstaviť, či už ide o záhradu, interiér, alebo exteriér domu, byt či chatu. Program, ktorý beží v HD kvalite dvadsať hodín denne bez reklám, má dosť priestoru na to, aby sa mohol sústrediť na svoje hlavné poslanie – predstaviť vám toľko nápadov, že sa nikdy nebudete nudiť. Minule sme sa niektorým reláciám z ponuky CANAL+ Domo venovali bližšie. Išlo však len o malú ukážku, kvapku v mori obsahu, ktorý nový kanál ponúka. Poďme sa porozhliadnuť ďalej.

Nový televízny program plný domácej pohody

Naozaj vieš variť?

Týmto titulkom sme sa vás nechceli dotknúť, ani spochybňovať vaše kulinárske schopnosti. Ide o mierne provokatívny názov jednej z ponúkaných relácií. Šéfkuchár Andrzej Polan sa kontroverzie nebojí a hoci názov jeho show niektorých trochu urazí, rozhodne pritiahne pozornosť. Skúsený „chef“ si do každého dielu pozve hostí, ktorí sami seba považujú za dobrých kuchárov. Následne im ukáže, kde majú rezervy a v čom sa môžu zlepšiť. Nejde však o beznádejný ortieľ, po ktorom by zavesili svoj um na klinec. Naopak, Polan s nimi preberie chyby a ukáže im, čo a ako robiť lepšie. Na konci každého dielu pred ním tak stojí hneď niekoľko úplne nových majstrov. A to nielen vo varení, ale aj v servírovaní. Ak sa chcete zlepšovať a kulinársky rásť, nenechajte si tento seriál ujsť.

Domy hviezd

V tejto relácii nejde ani tak o tipy na vylepšenie vášho obydlia, ale skôr o prehliadku zaujímavých architektonických a dizajnových možností. Televízna moderátorka Omenaa Mensah v každom diele navštívi známu celebritu, či už zo sveta módy, médií, alebo športu a strávi v jej sídle jeden deň. Pozriete sa tak za dvere, ktoré inak zostávajú pre verejnosť zatvorené – nie je divu, nie všetci si chcú domov pustiť zvedavé oči. Tentoraz však dostanete exkluzívnu možnosť pokochať sa obydliami, z ktorých vám budú občas oči prechádzať, iné vás naopak prekvapia svojou skromnosťou. Je na vás, či dychberúcu exkurziu využijete ako inšpiráciu pre vyšperkovanie vlastného domova či ju „zhltnete“ ako fascinujúci výlet do miest, kam sa obyčajný smrteľník nedostane.

Ako nafúknuť malý byt

Čo si budeme hovoriť, najmä vo veľkých mestách sú rodinné byty drahé, a tak väčšina ľudí žije v priestore menšom, než by si priala. Ewa Czerny a jej architektonický tím v tom však nevidí problém. Dokáže vám, že aj bez veľkej metráže sa môžete doma cítiť pohodlne. Ide totiž hlavne o efektívne a chytré využitie miesta, a to bez ohľadu na rozpočet či metre štvorcové. Populárna bytová dizajnérka si v každom diele vyberie domov, s ktorým nie sú jeho majitelia spokojní. Potom navrhne zmenu od rozloženia nábytku až po farbu závesov a dohliadne na následnú prestavbu. Pritom dáva pozor, aby všetko prebehlo podľa jej predstáv. Ak sa chcete inšpirovať, ako si zútulniť malé priestory, nenechajte si tento program ujsť.

CANAL+ Domo je program z rodiny CANAL+, na ktorom nájdete pôvodné poľské relácie, ktoré sme pre vás nadabovali do českého jazyka.

CANAL+ Domo

Hudba a lifestyle
Foto CANAL+ Domo, Archív redakce
streda 23. 12.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC