Hudba a lifestyle

Multitalentovaná kubánska strela

Christina Milian

Christina Milian mala šancu stať sa podobne veľkou hviezdou, ako je Rihanna. Na prvý pokus sa to však nepodarilo. Podarí sa to na ten druhý?

Takmer ju postihol osud jej podobných speváčok, ktoré rýchlo zažiarili na začiatku dvadsiateho prvého storočia, v čase boomu R'n'B, hiphopu a latinskoamerických interpetov. Christina Milian sa ale dokázala z tejto škatuľky vymaniť a teraz rozbieha svoju kariéru znovu, tentoraz ju podporuje aj vystupovaním vo vlastnej reality show.

Christina Milian sa narodila v roku 1981 v americkom New Jersey ako Christine Flores. Je sčasti kubánskeho pôvodu, ale svoje priezvisko si zmenila na Milian (rodné meno matky), pretože dúfala, že jej to pomôže viac sa presadiť v showbiznise, kam odmalička mierila. Už od svojich štyroch rokov bola zaregistrovaná pod agentúrou, ktorá jej prihrávala úlohy v reklamných spotoch. Malá Christina ale po rokoch vyhlásila, že nechce byť len v televízii a v deviatich rokoch vyhrala konkurz na hlavnú úlohu v muzikáli Annie.

Jej matka vytušila, že dcéru čaká veľká kariéra, a tak sa s Christinou a jej dvoma sestrami presťahovala do Los Angeles. Opustila vlastný život a manžela, s ktorým sa neskôr rozviedla. Christina potom nejaký čas pôsobila na Disney Channel, ktorý vtedy fungoval ako liaheň budúcich hviezd – minula sa tam napríklad s Britney Spears alebo Justinom Timberlakom. Po šiestich mesiacoch si ju v LA všimol producent Rodney Jenkins a začal s ňou pracovať na jej prvých nahrávkach. V roku 2000 vydala svoju prvú dosku, ktorá zaznamenala veľký úspech v Amerike a vzbudila ohlas aj vo svete. Volala sa jednoducho Christina Milian a v hitparádach sa umiestnili hneď dva jej single – AM to PM a When you look at me. Christina si nasledujúci rok zahrala menšie úlohy aj v niekoľkých filmoch a rozhodla sa sústrediť hlavne na hereckú kariéru.

Oscilovanie medzi spievaním a hraním sa Christine nevyplatilo, nasledujúce dve dosky moc veľký úspech nezožali, ani u divákov ani u kritikov. Jej filmová kariéra sa bohužiaľ tiež nerozbehla, dostávala skôr šteky v menších seriálových produkciách. Neúspech ju sprevádzal aj v osobnom živote – v roku 2009 porodila dcéru Violet producentovi The-Dreamovi, ale tri mesiace po svadbe pár oznámil rozvod. Christina sa počas nasledujúcich rokov objavila v niekoľkých reality show a v roku 2015 odštartovala svoju vlastnú. Volá sa Christina Milian Turned Up a ponúka pohľad nielen do súkromia speváčky, ale aj do zákulisia jej hlučnej, milujúcej, multitalentovanej kubánsko-americkej rodiny, do ktorej patrí jej matka Carmen a sestry Danielle a Lizzy. Christina v show balansuje úlohu matky, svoju hudobnú kariéru, milostný život a fakt, že ju 24 hodín denne sledujú televízne kamery. V reality show tiež predstavuje svoje nové single, ktoré vydáva, a plány na opätovné nakopnutie hudobnej kariéry.

Viac nájdete v tabletovom magazínu, ktorý je dostupný pre iOS a Android, alebo pre PC.

Christina Milian Turned Up

Hudba a lifestyle
Foto E!
utorok 1. 11.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC