Hudba a lifestyle

Létofest 2018

Létofest 2018
Skylink Live TV

Sledujte na Stingray iConcerts HD na Skylink Live TV Sledovať

Chcete počas leta zažiť tú najväčšiu nádielku českých a slovenských kapiel? Potom práve pre vás je hudobný festival Létofest 2018!

Hoci by tento názov mohol evokovať jeden krátky podnik, nenechajte sa mýliť. Létofest 2018 je totiž putovný festival, ktorý počas júla, augusta a septembra precestuje celkovo osem miest po celej Českej republike, konkrétne Pardubice, České Budějovice, Brno, Ostravu, Olomouc, Karlovy Vary, Plzeň a Liberec. Najväčším ťahákom šnúry bude bezpochyby skupina Kabát so svojou hodinu a štvrť trvajúcou show, ponúkajúcou na české pomery bombastickú pódiovú výpravu, ale návštevníci sa môžu tešiť aj na ďalšie veľké mená – kapelu Chinaski v obmenenej zostave (ale stále na čele s Michalom Malátným), Wanastowi Vjecy, No Name, Marka Ztraceného či Mig 21.

Tohtoročný nabitý Létofest začína 13. júla na pardubickom hipodróme, vy sa na neho ale môžete začať pripravovať už teraz a sledovať koncerty svetových hviezd na hudobnej stanici iConcerts.

Létofest 2018

Hudba a lifestyle
Foto Profimedia.cz
Stingray iConcerts HD streda 13. 6. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC