Hudba a lifestyle

Kardashianky a ich rodina

Kardashianky a ich rodina

Tento rok v októbri vstúpila na obrazovky už 14. séria reality show o jednej z najpopulárnejších amerických rodín. Za desať rokov vysielania urazil klan Kardashianovcov dlhú cestu – poďte sa preto teraz s nami podrobnejšie pozrieť na jeho jednotlivé členky.

Kimberly „Kim“ Kardashian

Tridsaťšesťročná milovníčka selfie sa narodila v Los Angeles a vyrastala v bohatej štvrti Beverly Hills. Ako mladá pracovala v otcovej firme, potom sa neúspešne snažila presadiť ako herečka a nakoniec sa z nej stala príležitostná modelka a profesionálna celebrita. Kamaráti sa s Paris Hilton, vďaka čomu si ju všimli médiá. V roku 2007 sa na verejnosť dostalo jej erotické video s vtedajším priateľom Rayom J., ale Kim z toho vyšla víťazne – firma, ktorá video kúpila, jej musela zaplatiť niekoľkomiliónové odškodné, a navyše dostala ponuku od E! Network na vlastnú reality show. Teraz žije poriadny rodinný život s rapperom Kanyem Westom, s ktorým má dcéru North, syna Sainta a tretí potomok je práve na ceste. Kvôli zdravotným komplikáciám Kim počas predchádzajúcich tehotenstiev ho ale odnosí náhradná matka.

Kris Jenner

Kris je nielen matkou, ale zároveň manažérkou celého rodinného klanu. Bola dvakrát vydatá: s prvým manželom, právnikom Robertom Kardashianom, ktorý sa preslávil obhajobou svojho kamaráta, hráča amerického futbalu O. J. Simpsona, má štyri deti – Kourtney, Kim, Khloé a Roberta. Druhýkrát sa vydala za bývalého olympijského víťaza v desaťboji Brucea Jennera, s ktorým mala dve deti – Kendall a Kylie. Rozviedli sa v roku 2001 a Bruce potom prešiel premenou z muža na ženu, teraz žije pod menom Caitlyn Jenner. Kris má vlastnú produkčnú spoločnosť Kris Communications, napísala kuchárku aj autobiografiu a riadi kariéry všetkých svojich detí.

Kourtney Kardashian

Kourtney začala kariéru v rôznych reality show, potom sa ale začala naplno venovať móde. So svojou matkou otvorila v New Yorku a v Los Angeles butiky s detským oblečením s názvom Smooch. So svojimi sestrami Kim a Khloé má potom butiky D-A-S-H a spoločne predstavili už niekoľko kolekcií a vôní. Objavila sa v telenovele One Life to Live, jej výkon bol ale hodnotený negatívne, a tak sa Kourtney zameriava iba na rodinnú reality show a na jej spin-off Kourtney a Khloé dobývajú Miami. S bývalým partnerom Scottom Disickom má tri deti, teraz sa šušká, že chodí s dvadsaťtriročným modelom Younesom Bendjimom.

Khloé Kardashian

Hovorí sa, že Khloé je najviac prostoreká zo všetkých súrodencov a nešetrí ani striktnú matku-manažérku. Preslávila ju rodinná show a ďalšie relácie s jej sestrami: Kourtney a Khloé dobývajú Miami a Kourtney a Khloé dobývajú Hamptons; spoločne tiež v roku 2010 napísali knihu Kardashian Konfidential. Reality show mala aj so svojím, dnes už bývalým, manželom basketbalistom Lamarom Odomom. Pár sa vzal v roku 2009 po mesačnej známosti, pred rokom sa ale rozviedli. Khloé teraz randí s basketbalistom Tristanom Thompsonom, pár býva v Clevelande v Ohiu.

Kendall Jenner

Aj keď ju rovnako ako ostatných súrodencov preslávila rodinná reality show, Kendall sa uplatnila aj ako modelka. Začínala v reklamách, v roku 2014 však nastal zlom – predvádzala pre významných módnych návrhárov na fashion weeku v Miláne, New Yorku i Paríži. Jej modelingová kariéra odvtedy strmo stúpa, je tvárou mnohých prestížnych módnych domov, pracovala napríklad pre značky Chanel, Tommy Hilfiger, Estée Lauder, Donna Karan či Calvin Klein. Je tiež veľvyslankyňou časopisu Seventeen Magazine. Kendall v minulosti chodila so spevákmi Nickom Jonasom či Harrym Stylesom, povráva sa, že prežila románik aj s Justinom Bieberom.

Kylie Jenner

Benjamín rodiny Kylie je modelka, dizajnérka a výkonná riaditeľka firmy Kylie Cosmetics. Pre značku Nicole by OPI navrhla dva odtiene laku na nechty, so sestrou Kendall a v spolupráci so značkou PacSun zase uviedli niekoľko kolekcií oblečenia, spolupracovali aj s britským módnym reťazcom Topshop. Venuje sa tiež navrhovaniu šperkov a rúžov. V roku 2016 sa stala tvárou svetoznámej značky športových produktov Puma, ako modelka predvádzala napríklad na fashion weeku v New Yorku alebo na oficiálnom predstavení kolekcie Hello Kitty pre americký obchodný reťazec Forever 21.

Kardashianky a ich rodina

Hudba a lifestyle
Foto E! Entertainment
nedeľa 22. 10.

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC